banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

DULKADİROĞLU MECLİSİ’NDEN BARIŞ PINARI’NA DESTEK


Dulkadiroğlu Belediyesi Meclisi olağan üstü gündem maddesini görüşmek üzere 16 Ekim 2019 Çarşamba günü toplandı. Saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan toplantıda “Barış Pınarı Harekatı”na destek konusu gündeme sunuldu. Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündem oy birliğiyle kabul edildi.
Ak Parti, MHP, İyi Parti ve CHP’li üyelerinin tamamının oylarıyla Barış Pınarı Harekatı’na yönelik okunan destek bildirgesi kabul edildi.
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, destek ile ilgili kısa bir değerlendirme yaptı. Barış Pınarı Harekatı’nın önemine değinen Başkan Okay, burada oluşan milli birliğin gücüne dikkat çekti.
Başkan Okay, Türkiye’nin terör örgütlerine karşı büyük bir mücadele verdiğini ifade etti. Bu mücadelede Türk ordusunun ve devletinin yanında olduklarını aktaran Başkan Okay, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Öncelikle bu anlamlı harekatı başlatan devletimize ve icra eden ordumuza yönelik destek gündemimize desteklerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Her koşulda ve zorlukta devletimizin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Bugün Barış Pınarı Harekatı ile amaçlanan ülke sınırlarımızı tehdit eden PKK, YPG, PYD ve DAİŞ gibi terör örgütlerinin ortadan kaldırmaktır. Ayrıca yaklaşık 8 yıldır devam eden iç savaş nedeniyle ülkemize sığınan Suriyeliler için güvenli bölge oluşturmak ve kendi topraklarına dönüşlerini sağlamaktır. Ülkemizin bunun dışında bir amacı ve hedefi yoktur. Bu sebeple bu harekata destek olmak son derece önemlidir.”

EN BÜYÜK BAYRAĞIMIZI GÖNDERE ÇEKTİK

Harekata destek amaçlı ilçede bulunan belediyeye ait en büyük bayrak direklerine en büyük bayrakları astıklarını aktaran Başkan Okay, şunları söyledi: “Bu doğrultuda başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın emriyle ordumuz Suriye’nin kuzeyine yönelik bir operasyon başlatmıştır. Bugün başarılı bir şekilde devam eden bu operasyonu destekliyor ve her zaman ordumuzun yanında olduğumuzu bir kez daha belirtmek istiyorum. Bu desteğimizi de canımızın ve kanımızın teminatı olan al bayrağımızı göndere çekerek gösteriyoruz. Bugün ilçe sınırlarımızda bulunan devasa bayrak direklerimize 150 ve 75 metre karelik bayraklarımızı astık. Ayrıca vatandaşlarımızın da desteğini göstermeleri adına ilçemiz genelinde toplamda bin 500 adet Türk bayrağı dağıtımı gerçekleştirdik. Bugün birleşip Türkiye’ye yaptırım kararı alanlar şunu iyi bilmelidir; 80 Milyon insan tek yürek bir şekilde devletinin ve ordusunun yanındadır. Harekata katılan tüm Mehmetçiklerimize dualarımızla destek olurken bu zamana kadar şehit olan tüm güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet kederli ailelerine sabır, gazilerimize de acil şifalar diliyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol