banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

DULKADİROĞLU MECLİSİ İLK DEFA TOPLANDI
 Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen Meclis Toplantısında gündemin maddeleri görüşüldü.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay başkanlığında toplanan Belediye Meclisi açılış ve yoklamanın ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Gündemin birinci maddesinde Başkanlık divanına katip üye seçiminde Fatma Fedakar ve Furkan Demir asıl olarak, Ali Ayhan Karatutlu ve Serdar Sarıçiçek yedek olarak seçildiler.

Meclis 1.ve 2. Başkanvekili seçiminde Sevilay Tüfekçi ve Hilmi Yabasun seçildiler.

Encümen üyeliği seçiminde Ali Aydın, Cevdet Özdemir ve Yakup Gökçe Encümen üyeleri olarak seçildiler.

Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeleri seçiminde Ali Aydın, Kolukırık,Adem Çay, Ali Dökme, Zafer Yaşar komisyon üyesi olarak seçildiler.


İmar ve Bayındırlık Komisyonu üyeleri seçiminde Ali Taş, Ramazan Tutlu, Mehmet Baki Arpasatan, Ali Ayhan Karatutlu, ve Hülya Erdoğan Kaptanoğlu komisyon üyeleri olarak seçildiler.

Çevre ve Sağlık Komisyonu Üyeleri seçiminde  Mikail Utlu, Serdar Sarıçiçek, Münevver Görgel, Ali İhsan korkmaz ve Said Yenitürk komisyon üyeleri olarak seçildiler.

Sosyal Denge Sözleşmesi için Belediye Başkanı Necati Okay’a yetki verilmesi, Belediye Başkan yardımcılarına verilecek huzur hakkı, Belediye Meclis Üyelerine verilecek huzur hakkı, 2014 Mali Yılı Bütçe Tasarısı, Çöp Toplama ve temizlik hizmetleri ile personel dağılımı ile beraber görev devri yapılması hakkında Belediye Başkanı Necati Okay’a yetki verilmesi görüşüldü.

Belediye Başkanı Necati Okay, Meclis oturumuna ara vererek 9 Nisan 2014 Çarşamba günü tekrar toplanacaklarını söyledi.




Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol