banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

DULKADİROĞLU BERTİZ'DE GECEYİ GÜNDÜZ ETTİ
 Bölgenin yol standardını yükseltmek için yoğun bir çalışma yapan Dulkadiroğlu Belediyesi, geceleri de gündüz gibi çalışarak çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Kış aylarından önce Kılağlı-Kabasakal arasına yapılan yüksek standartlı yolu açmayı planlayan Dulkadiroğlu Belediyesi, asfalt serim işlerini gece gündüz devam ettiriyor.

Bertiz bölgesinde yaşayan vatandaşların merkeze rahat ve konforlu bir ulaşım gerçekleştire bilmelerini sağlamak amacıyla başlatılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Dulkadiroğlu Belediyesi'nin Kılağlı-Kabasakal mahalleleri arasında yaptığı yüksek standartlı yol çalışmasında sona gelindi. Alanda asfalt serim işlemi mesai gözetmeksizin gece gündüz sürerken, konuyla ilgili Belediye Başkanı Necati Okay kısa bir açıklama yaptı.
Başkan Okay, bölgenin yol standardını yükseltmek amacıyla yoğun bir çalışma gerçekleştirdiklerini hatırlatarak sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Kırsal bölgelerimizin eksiklerini bir bir giderirken, standardını yükseltmek amacıyla başlattığımız çalışmaları da sürdürüyoruz. Bertiz bölgesinin grup yollarıyla ilgili çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kılağlı-Kabasakal arasında yoğun bir çalışma sonrasında standardını yükselttiğimiz yolumuzun asfalt serim işlemleri gece gündüz devam etmektedir. Kısa bir süre sonra bu yol vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. Ekiplerimiz gece geç saatlere kadar asfalt serim işlemi yapmaktalar. Ben yolumuzun şimdiden bölgemize hayırlı olmasını diliyorum."   

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol