banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

DULKADİROĞLU BELEDİYESİ BASIN AÇIKLAMASI

 Bunun üzerine Merkez İlçe Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Kar ve Sucuk Festivali'nde tekrar düzenlemeler yapıldı. Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Dulkadiroğlu Kaymakamı Mehmet Türköz, Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Kahveci ve Belediye Meclis üyeleri, festivalin hazırlıklarını yerinde inceledi. İnceleme sırasında acı haberi alan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Kaymakam Türköz'le birlikte bir açıklama yaparak; "Şehidimize karşı görevimizi yerine getirmek üzere yarın Elbistan ilçemizde olacağız" dedi. 


Hazırlıkların ikram ve alanın düzeni konusunda devam ettiğini açıklayan Başkan Okay, Yedikuyular mevkisine gelen vatandaşları en iyi şekilde ağırlayacaklarını söyledi. Şehit Uzman Çavuş Adem Aktaş'ın acı haberi sonucunda böyle bir karar aldıklarını kaydeden Başkan Okay, ikramların yapılacağını ve ikramlar sonunda tüm şehitlerin ruhuna kuran okunarak dualar edileceğini kaydetti.
Okay, konuyla ilgili açıklamasını şu şekilde sürdürdü:  "Organizasyonları yerinde denetlemek amacıyla Yedikuyular mevkisine geldik. Ancak burada üzücü bir haber aldık ve hemşerimiz Adem Aktaş'ın şehit olduğunu öğrendik. Diyarbakır'ın Sur İlçesinde yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şahadet mertebesine ulaşan şehidimize Allah'tan rahmet diliyorum. Festivalimizin eğlence kısmını iptal ettik. Ancak ekiplerimiz burada gerekli hazırlıkları yaptı. Aynı zamanda vatandaşlarımızda yarın piknik etkinliği için alana gelmek üzere planlar yapmış olduklarından alanda alt yapı imkanları sunacak bir ekip bulunduracağız. Vatandaşlarımızı orada mağdur edil mesesi için tedbirler alacağız. Kaymakamlığımızla birlikte şuan aldığımız karar bu yöndedir. Tekrar hepimizin başı sağ olsun."

Kahramanmaraş Merkez Dulkadiroğlu Kaymakamı Mehmet Türköz'de konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Türköz, bu acı haberin kendilerini derinden üzdüğünü kaydederek şunları söyledi: "Pazar günü gerçekleştireceğimiz Geleneksel Kar Festivalimizin çalışmalarını yerinde incelemek amacıyla Yedikuyular mevkisine geldik. Ekiplerin çalışmalarını yerinde inceledik ancak az önce aldığımız bir haber bizleri derin bir üzüntü içerisine soktu. 22 Ocak 2016 tarihinde Diyarbakır'ın Sur İlçesinde ağır yaralanan Elbistanlı Adem Aktaş'ın şehit olduğu haberini aldık. Şehidimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve ülkemize de baş sağlığı diliyoruz. Bu çerçevede Pazar günü yapılacak olan etkinlikte eğlence kısmını çıkardık. Ancak belediyemizin yapmış olduğu hazırlıklar çerçevesinde ekipler buraya gelen vatandaşlara hizmet edecek."

Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici'de konuyla ilgili bir açıklama yaparak şunları söyledi: "Dulkadiroğlu belediyemizin bu yıl ikincisini düzenleyeceği festivalin çalışmalarını yerinde incelemek için Yedikuyular mevkisine geldik. Ancak burada acı haberi aldık ve hemşerimiz Adem Aktaş'ın şehit olduğunu öğrendik. Ben kederli alisine baş sağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol