Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ SAHADA ÇALIŞIYORUZ! Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

DULKADİROĞLU BELEDİYE İŞÇİLERİNE BAYRAM HEDİYESİ
 Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı toplantı salonunda gеrçekleştirilen imza törenine Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati OKAY, Belediye İş Sendikası Başkanı Ömer ÇINAR, belediyе çalışanları vе işçi tеmsilcileri katıldı.

İmzа töreni öncesi kısa bir konuşma yapan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati OKAY,  'İşçilerimizle gerçekleştirdiğimiz bu sözleşme ile biz dulkadiroğlu belediyesi olarak çalışanlarımıza vaat ettiğimiz koşulları yerine getirmiş bulunmaktayız” dedi. Konuşmasına devam eden başkan OKAY “ biz bir aileyiz, iyi bir hizmet temposu için öncelikle kurum içi huzur ve tatmin ortamının sağlanması gerektiğini düşünüyoruz. Bu bağlamada yaptığımız görüşmeler neticesinde işçilerimizin sosyal refahını iyleştirecek sonuçlar elde edilmiş, atılan bu imzalar sonucunda en düşük işçi maaşımız 1800 TL den 2800 TL ye çıkarılmıştır ki bu şartlarda 1000 Tl lik zam ile Belediyeler arasında yapılan en büyük zam dır.” dedi.

           

Belediye İş Sendikası Başkanı Ömer ÇINAR yaptığı konuşmada, Belediye Başkanı Necati OKAY a teşekkür ederek “Atılan bu imzalar ile işçilerimize Bayram hediyesi verilmiştir, bundan dolayı emegi geçen herkese başta sayın belediye başkanımız olmak üzere teşekkür ederim” dedi. 

 

            Konuşmalаrın ardındаn Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati OKAY ile Belediye İş Sendikası Başkanı Ömer ÇINAR arasında belediye işçilerine zammı içeren toplu iş sözleşmesi işçilеrin alkışları arasında imzalandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BELEDİYE MECLİSİ EKİM AYI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediye Meclisi'nin ekim ayı toplantısı gerçekleştirildi.

       Dulkadiroğlu Belediye Başkanı sayın necati OKAY başkanlığnıda Büyükşehir Belediye Mclis salonu’nda gerçekleştirilen belediye meclisi ekim ayı toplantısında, gündemd olan 5 madde görüşüldü. Toplantıda ilk olarak birinci gündem maddesi olan ………hakkında görüşmeler yapılarak madde oybirliği ile kabul edildikten sonra gündemin ikinci maddesine geçildi. …………. Madde üzerinde yapılan görüşmeler sonucunda madde oybirliği ile kabul edildi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DULKADİROĞLU BELEDİYESİNDEN VATANDAŞLARIMIZA

BAYRAM HEDİYESİ

 

Dulkadiroğlu Belediyesi Kurban Bayramında vatandaşlarımızın bayramı huzurlu geçirmeleri yönünde ilave bir dizi tedbirler aldı. Bunların içerisinde en dikkat çekici olanı ise mobil kurban kesimhanesi.

Yetkililerden alınan bilgilerde Mobil mezbaha olarakta adlandırılan kurman kesim platformunun bir tanesinin Dulkadiroğlu Hayvan pazarı alanına, diğeri ise kız imamhatip okulu yanına kurulacağı öğrenildi.  

            Mobil Mezbaha olarak adlandırılan bu kesimhanenin hareket kabiliyeti olan, modern hayvan kesimi yapabilen, aynı anda birkaç hayvanın kesiminin gerçekleştirildiği bir sistem olduğu, bayram süresince mobil mezbahanın açık kalacagı, halkımızın kurbanlılarını bu kesim alanına getirerek islami kurallara üst seviyede riayet eden kasaplarca ücretsiz kesim hizmeti verilecegi, Belediyenin bayram boyunca her türlü tedbiri alarak vatandaşa hizmetin en iyisinin sunulmaya devam edilecegi bildirildi.

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol