banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

DULKADİROĞLU BAHARA HAZIRLANIYOR
 Bahar aylarının gelmesiyle merkez ve kırsal mahallelerde ağaç budama çalışmalarını yoğunlaştıran Dulkadiroğlu Belediyesi, çalışmalarını ihtiyaç duyulan alanlarda ve talepler doğrultusunda sürdürüyor. Ağaçların gelişimi için önemli olan budama işlemi, aynı zamanda görüntü kirliliğinin de önüne geçmesi bakımından büyük önem arz etmekte. Bu önemi dile getiren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini kaydetti.
Çevre dostu bir belediye olduklarını hatırlatan Başkan Okay, yapılan bu işlemin çevre için çok önemli olduğunun altını çizdi. Cadde ve sokaklarda uzayan kuru dalların özenle budandığını ifade eden Başkan Okay, "Park ve bahçeler konusunda ortaya koyduğumuz hassasiyeti sürdürmekteyiz. Bu hassasiyet çerçevesinde bahar hazırlığı yapmaktayız. Park ve bahçelerimizde yenileme çalışmaları yaparken, cadde ve sokaklarımızdaki ağaçların budanması işlemini de hassasiyetle gerçekleştirmekteyiz" dedi.



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol