banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

DULKADİROĞLU 3 BİN 500 İŞ YERİNİ DENETLEDİ

 Her alanda olduğu gibi ruhsat ve denetimde de titiz bir çalışma ortaya koyan Dulkadiroğlu Belediyesi, İl Özel İdare, Kahramanmaraş Belediyesi ve Karacasu Belediyesi çerçevesinde devredilen işyeri açma ve çalışma ruhsatlarını güncelleyerek denetledi.

İş yeri bakımından önemli bir yoğunluğa sahip olan Dulkadiroğlu bölgesinde, geçmiş belediyelerden gelen ruhsatları yenilemek ve denetlemek amacıyla gerçekleştirilen işlemlerde toplamda 3 bin 500 iş yerine ulaşıldığı bildirildi.

Eski listeleri güncelleyerek belediye arşivini yenilemeyi de amaçlayan bu denetimlerin devam edeceğini ifade eden Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okayda konuyla ilgili kısa bir değerlendirme yaptı.

Ruhsat Denetim Ekipleri ve Zabıta Müdürlüğü Ekiplerinin ortak çalışmasıyla gerçekleştirilen denetleme işleminin en önemli amacının bu alanda oluşacak güvenlik açığının giderilmesi olduğunu kaydeden Başkan Okay,"Bu çalışma hem belediyemizin arşivlerini güncellemekte hem de işyeri ve müstecir bilgileri güvenlik güçleriyle paylaşılmasını sağlamaktadır. Ayrıca güvenlik açıklarının önüne geçilerek en güncel bilgilerin kolluk birimleriyle paylaşılması da planlanmaktadır"dedi.

İŞ YOĞUNLUĞU BAKIMINDAN ZENGİN BÖLGE
Başkan Okay, konuyla ilgili konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "Bizim önceliğimiz vatandaşımıza en sağlıklı hizmeti sunabilmektir. Bu kapsamda hizmet alanlarını da en sağlıklı şekilde denetleyerek vatandaşa hizmetin aksamaması hedefleyerek çalışmalar yapıyoruz. Ruhsat ve Denetim Müdürlüğümüz bu kapsamda geniş çalışmalar yapmaktadır. Bir yandan tarihi ve kültürel değerlerimizi ön plana çıkaran mesleklere sahip çıkarken, diğer yandan da vatandaşlarımıza hizmet sunan iş yerlerimizin her konuda daha iyi olması ve güvenliğini sağlamak amacıyla çalışmalar yapıyoruz. Bölgemiz iş yeri yoğunluğu bakımından zengin bir bölge, bu bakımdan bizim çalışmalarımızın ayrı bir öneme sahip olduğunu düşünüyorum. Esnafımızın gelişmesi ve kalkınması adına bizler de üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz"diyerek sözlerine son verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol