Öne Çıkanlar YAPILAN YATIRIMLAR İŞVEREN VE İŞÇİNİN ALINTERİDİR YENİ BULVAR GELİYOR MUHASEBE HAFTASI KUTLANIYOR SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI KARADENİZ SAHİLLERİNDE KAZA YAPTI

Bu haber kez okundu.

 “DÜĞÜN DERNEK 2 SÜNNET”E PİAZZA’DA BÜYÜK İLGİ
 Vizyona girdiğinden itibaren kapalı gişe oynaması nedeniyle yurt genelinde bazı sinemaların büyük salonlarında gösterilen Düğün Dernek 2 Sünnet’e Kahramanmaraş’ta da ilgi büyük oldu.  Rekor izleyici kitlesine ulaşan birinci filmin devamı niteliğinde olan film vizyona iddialı giriş yaptı. "İlkinden daha çok eğleneceyuk" sloganıyla sinemaseverlerle buluşan “Düğün Dernek 2 Sünnet”  için Piazza’daki Cinemaximum gişelerinde seyirciler büyük kuyruk oluşturdu.

İlki 2013'te seyirciyle buluşan ve gişe rekorları kıran Düğün Dernek'in devam filmi olan “Düğün Dernek 2 Sünnet”in yapım ve yönetmenliği yine Selçuk Aydemir'e ait. Filmin başrollerini, ilkinde de olduğu gibi Murat Cemcir ve Ahmet Kural paylaşırken, Rasim Öztekin, İnan Ulaş Torun, Devrim Yakut, Barış Yıldız ve Şinasi Yurtsever, başrol oyuncularına eşlik ediyor.

EKİP BULUŞUYOR, İŞLER YİNE KARIŞIYOR

İlk filmde oğlunun düğününü yapan İsmail, bu kez torununun sünnet düğünü için kolları sıvarken ekip tekrar bir araya gelince, işler yine karışıyor. Eski takım bir araya gelip başlarına olmadık işler açarken, sünnet düğünü de şehir çapında bir hadiseye dönüşüyor. Seyircilere ise bu macerayı kahkahalarla izleyerek keyfini çıkarmak kalıyor.

DÜĞÜN DERNEK REKOR KIRMIŞTI


Yönetmenliğini Selçuk Aydemir'in yaptığı 'Düğün Dernek', vizyondaki 12. haftasına girdiğinde 6 milyon 600 bin 893 seyirciye ulaşarak, 52 haftada 6 milyon 572 bin 618 kişi tarafından izlenen 'Fetih 1453'ün, "en çok izlenen yerli filmi" unvanını ele geçirmişti. “Düğün Dernek 2 Sünnet”in gişe başarısının ise ilk versiyonunu geçip geçmeyeceği sinemaseverler arasında merak konusu oldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol