banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

DUCGED, AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI İLE PROTOKOL İMZALADI.
 Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Ahmet Zahteroğulları, Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü Abdulkadir Kaya, DUCGED Genel Başkanı Ercan Akpınar ve Genel Başkan Yardımcısı A.Sadullah Kavak’ın hazır bulunduğu toplantıda protokol gerekleri konuşularak imza altına alındı.

Ducged Genel Başkan yardımcısı A.Sadullah Kavak, protokolün imzalanmasından sonra bir açıklama yaparak,” Çocuklar,insan soyunun devamı için, yetişkinlere lütfedilen bir armağandır. Çocuklar, aile hayatının süsü ve mutluluk kaynağıdır. Bununla birlikte çocukların büyütülmesi ve çok yönlü olarak geliştirilmesi görevi, anne babalara verilmiştir. Çocuğun zihnini boş bir bilgisayara benzetirsek, onu programlamak ve yararlı hale getirmek anne babanın temel görevleri arasındadır. İnsan, eğitildikçe medenileşen, bozuldukça vahşileşen bir yapıdadır. Bu sebeple çocukların zararlı akım ve alışkanlıklardan korunması insani bir zorunluluktur. Çocuklarımız gelecek hayatlarını bizim onlara model olarak gösterdiğimiz şekilde yaşamaktadır. Çocuklarımızın her davranışının altında bizden esintiler vardır. bu sebeple toplum olarak geleceğimiz olan çocuklar konusunda bizlerde DUCGED olarak çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürmekteyiz. Son olarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile yaptığımız protokol le çalışmalarımız daha da hız kazanmıştır. Önümüzdeki günlerde de yine bazı Bakanlıklarımızla ortak protokoller imzalayarak gençlik ve çocuklarımız adına onlar için en yararlı olan hizmetleri sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol