Öne Çıkanlar ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

DR. KARATUTLU, BÜYÜKŞEHRE TALİP
 “Bugün hayırlı olacağı inancıyla Ak Parti'den Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olabilmek için müracaat ettim. Kahramanmaraş'ın ve yaşayanlarının ihtiyaçlarını karşılamada daha verimli ve etkin olabileceğim düşüncesiyle bu yola çıktım. Bu şehirde doğmam büyümem ve yıllardır yaşıyor olmamın, İnsan ihtiyaçlarını tesbit ve problemlerini çözme konusunda tıp eğitimi almam ve bu eğitimin uygulamasının her anında ekip çalışması gerektirmesinin verdiği deneyim, gerek kamu gerekse özel saglık kurumlarının tüm kademelerinde yöneticilik yapmam, bunun yanında spor, sivil toplum ve siyasi kurum ve kuruluşlarında yöneticilik yapmam belediye yönetiminde de bir avantaj olacağı kanaatindeyim. 

Şehrimiz ilçeleriyle bir bütün olarak, ister sanayide ister tarım ve hayvancılıkta ister turizm sektöründe isterse lojistik veya bilişim gibi faaliyet alanlarında büyüme eğilimi göstersin, bizler şehrin bütününe kaynak akması açısından tüm yolları açmak ve bu yolların sağlıklı işlemesinden yana olacağız. Kaynak üretmeyen kişi ve kurumların vaatleri afakidir, havada kalmaya mahkumdur. Kahramanmaraş'ta, kentin maddi refahı artarken, kesinlikle önümüzdeki on yıl ve sonrasında; çevreyi kirletmeyen, bozmayan, israf etmeyen ekolojik kent, yaşayanların hak ve hukukunu koruyan değişimci kent, güzelliği öne çıkaran ve duygulara hitap eden estetik kent olması için çaba sarf edeceğiz. Biz; kuzeyiyle güneyiyle, köyüyle kasabasıyla, beldesi ve ilçesi ile planlı bir şehir, güvenli bir kent ve yaşanabilir bir Kahramanmaraş vaad ediyoruz.”


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol