Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

DÖVME MODASI YAYGINLAŞIYOR
 Bu modadan da nasibini alan Kahramanmaraşlı gençler, vücutlarının muhtelif yerlerine yaptırdıkları dövmelerle varlık nedenlerini sürdürürken, uzun yıllarını verdiği tattoo (dövme) işini 8 yıldan beri Kahramanmaraş’ta sürdüren TATTOO STUDİO 46 sahibi, dövmenin pahalı bir zevk olduğunu söyleyen Ahmet Ustamazman, Kıbrıs ve İngiltere’deki tecrübelerini bundan böyle Maraşlıların hizmetine verdi.  Tattoo uzmanı Ahmet Ustamazman, “Maraş’taki dövmeciler benim yerimi tutamazlar, Kahramanmaraş’ın yeri Avrupa’da yok ve Kahramanmaraşlı olarak geçmişim ve uzun yıllarım ticaretim var.  Maraş’taki tek sorun dövmecilerde sorun yaşıyorlar; pirsing taktırıyorlar kanıyor diyorlar, bizde bir damla kan bile yok, başka yerde dövme yaptırıyorlar, düzletmek için bize  geliyorlar. Aslında düzeltmem ama Kahramanmaraş’ın adı geçmesin diye düzlüyorum, Kahramanmaraş’ı tattoo ya’ alıştırdım. Halk, gençler, dövmelerin D’sini bilmiyorlardı, ilkel, aralarda yapılan iğneyle geçici yaptıklarına dövme diyorlardı, Kahramanmaraşlı dövmede doyuma ulaştı” dedi.

NEDEN AVRUPA DEĞİL MARAŞ

Ailesi ile birlikte burada yaşadığını söyleyen Ustamazman, eşinin İngiliz olduğunu belirterek, “Tüm Avrupa’nın kapıları açık Kahramanmaraşlı olarak burada yapmak istiyorum, anladınız mı, resmiyette çok gerçek kişiyim, dövme salonu açmayı düşünüyorum. Her zaman halkta bilir, Kahramanmaraş dar çerçeveden baktığı için ticaret bilmiyorlar, en başta aile kavramı yok, halk salon istiyor lavabo olmadığı için, ama burası stüdyo bunu bilmiyorlar. Ucuzda yapsam kalite bizde ön planda, 100’ de yapıyorum ama sadece emek verdiğim için zevk alarak yapıyorum, müşterilerim bana hediye alıyorlar ama ben çoğunu kabul etmiyorum, İngilizlerin dedi gibi fazla hediye alırsan fazla vermek zorundasın, dövme pahalı bir zevktir” diye konuştu.

NOT: İkinci şubemizi, Trabzon Caddesi Enurya Apt. kat: 2. No: 5 ikinci şubemizin yeri hizmet için müşterilerimizi bekliyoruz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol