Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

DOĞUKENT ‘NESLİHAN NERGİZ’ DEDİ
 Akşamın ileri saate olmasına rağmen, cami önündeki alana toplanan yüzlerce Mahalle sakini, hepe bir ağızdan ‘Başkan Neslihan’ derken, özellikle kadınların adaya ilgisi büyük oldu.

Kervanhan’daki istişare toplantısından sonra Doğukent’e gelen ve burada yaklaşık 750 kişiye seslenen Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Av.Neslihan Koca Nergiz, gençlere iş sözü verdi, bu seçimin bir kader seçimi olduğunu belirterek, “Bu bacınızı belediye başkanı olarak görmek istiyor musunuz?” sorusuna kalabalık hep bir ağızdan, “Eveeeeeet” diye karşılık verdi.

Kalabalıktan bir bayanın, “Neslihan hanım, sayın adayımız, senin buraya gelmene gerek yoktu, burası, Doğukent yani Dulkadiroğlu zaten senin!” deyince, bütün insanlar alkış yağmuruna tuttu.

Bir araç üzerine çıkıp konuşmasına başladığında Nergiz, “Bu iktidar sizi hep ihmal etti, hep unuttu, size hizmet etmedi. Oysa bu mahallenin sorunları çok, ki ben bu sorunları biliyorum ve çözebilecek güçteyim, yetenekteyim. Yeter ki sizler bize fırsat verin. Nasıl belediyecilik yapılırmış göstereceğim. Belediyenin kapısı hep açık olacak, çünkü bu belediye sizin. Beni bu makama sizler getirdiğinizde, sizleri öteleştirmeyeceğim, sizleri bekletmeyeceğim” dedi.


SOSYAL BELEDİYECİLİK VE TAŞERON İŞÇİ MESELESİ

Başkan seçildiğinde belediyedeki taşeron işçileri kapının ağzına koyacağı şeklindeki asılsız iddialara da cevap veren Nergiz, “Ne alakası var. Burası koskoca bir ilçe olacak. Kaldı ki işçi çıkartmak yerine daha işçi alacağız. Size söylenenlere inanmayın, kanmayın. Yine şunu da dediler, MHP adayı başkan olursa sosyal yardımlar kesilir. Hiç alakası yok. Belediyeciliğin gereğidir zaten sosyal belediyecilik anlayışı. Hiç öyle şey olur mu, üstelik de daha da artana bir hizmet anlayışına sahip olacağız. Söylenenlere inanmayın” diye konuştu.

AKGEMCİ; “DEVLET BAHÇELİ GELİYOR, SİZLERİ MİTİNGİMİZE BEKLİYORUM!”

MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr.Tahir Akgemci de 30 Mart mahalli seçimlerinin önemine vurgu yaptı, “Bu sizin seçiminiz” dedi, yoüğun seçim kampanyası nedeniyle her yere gitmek zorunda olduklarının altını çizdi, bu kez insanların MHP dediğini belirttikten sonra da, halkın MHP’ye ilgisinin, teveccühünün her geçen gün arttığını söyledi, sonra da Perşembe günü, Müftülük Meydanında, saat 12’deki Devlet Bahçeli mitingine herkesi davet etti.

 





Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol