banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

DOĞAN BEBEĞİ İÇİN SİTE SAKİNLERİNE ZİYAFET ÇEKTİ

 Denizkent D blok sakinlerinden, emlakçılık yapan Şükrü Küçükoğlu'nun 4. bebeğinin dünyaya gelişi sebebiyle, Berat Erdem adı verilen yavru onuruna verdiği saç kavurma ziyafeti, Denizket'in farkını ortaya koyarken, bu kez ahçılık görevini üstlenen Mehmet Pamukçu'nun pişirdiği saç kavurmanın lezzeti yiyenlerin damağında kaldı.

Blok önünde pişirilen, daha sonra toplantı salonunda tüm blok sakinlerinin de katılımı ile saç kavurması yenilir, pişiren sakinlerden Mehmet Pamukçu'ya on üzeriden on puan verilirken, Site Yöneticisi Emrah Tuğrul'un davudi sesiyle okuduğu Kur'an-ı Kerim'in ardından çaylar içildi, tatlılar yendi, saç kavurma ziyafetine ev sahipliği yapan Şükrü Küçükoğlu'nun bebeğine hayırlı ve uzun ömürler dilendi.


DENİZKENT'İN ÜNÜ DENİZ AŞIRI ÜLKELERE BİLE YAYILDI

Blok'un şair sakinlerinden Yunus Akgün'un ifadesiyle Denizkent ile ilgili haberlerin sadece kent merkezinde değil, yurt dışında, denizaşırı ülkelerde bile ilgiyle takip edildiği belirlenirken, saç kavurma ziyafetine blokun kadınları, çocukları da katıldılar.

Sevginin, barışın ve huzurun adresi olarak bilinen Denizkent D blokta, yaşamak bir ayrıcalık haline geldi. Yine komşuların deyişi ile, 'keşke biz de Denizkent'te otursak' diyen insanların sayısında her geçen gün artış olduğu gözlemleniyor.



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol