banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

DİVA-SEN YENİ YERİNE TAŞINDI
 Menderes Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi No. 23’de bulunan eski Anadolu Şifa Polikliğinin olduğu yere taşınan DİVA-SEN’in yeni hizmet binası Kahramanmaraş İl Müftüsü Muhammed Gevher, İlçe Müftüleri, DİVA-SEN Genel Başkanı Hüseyin Demirci, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kahramanmaraş Şubesi Üyeleri’nin katılımı ile açıldı. Kur’an tilaveti ile başlayan açılışta konuşan DİVA-SEN Kahramanmaraş Şube Başkanı Abdulbaki Karakurt, tüm üyelerin ihtiyaçlarını karşılamak için var olan bir sendika olduklarını söyleyerek “DİVA Sen hiçbir siyasi partinin arka ve ön bahçesi olmadan çalışmalarına devam eden bir sendika olduğunu söyleyerek kavgaya gürültüye meydan vermeden çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.



ÜLKEMİZİN GELECEĞİNİ İDARE EDENLER!

DİVA-SEN Genel Başkanı Hüseyin Demirci de yaptığı konuşmada, çalışanlarının haklarını savunmaya yönelik bir sendikacılık anlayışını benimsediklerini belirtti. Demirci “Sivil toplum kuruluşları her geçen gün ülkemizde büyük rol oynamaktadır. Siyasi partiler de geçmişten kalma alışkanlıklarını hala devam ettirmektedir. Örneğin bir yerlere bir kişi alınacaksa  illaki benim adamım olacak, birini işe alacaksa benim adamım alınsın mantığı hala devam etmektedir. Sivil toplum kuruluşları ortaya çıkarken ülkemizin geleceği noktasında ülkemizin geleceğini idare edenlere rehberlik yapmak onların iyi yaptıklarına teşekkür etmek amacıyla kurulan kuruluşlardır teşkilatlardır” diye konuştu.

Konuşmaların ardından yeni hizmet binası dualarla açıldı. 





Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol