Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

 DİLİPAK: “NE OLURSA OLSUN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Mehmet Uğur Dilipak  ilçe ziyaretlerine Çağlayancerit ile devam etti. Partililerinden yoğun ilgi gören Dilipak’ın Çağlayancerit’ten sonraki durağı Sakarya Mahallesi oldu. Dilipak ziyaretlerinde birlik beraberlik  vurgusu yaparak, her şeyini borçlu olduğu kültür kenti Kahramanmaraş’a vefasını hizmet yaparak ödemek istediğini söyledi.

Ekibiyle birlikte Çağlayancerit’e gelen Dilipak İlçe Başkanı Veli Çetinkaya ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Ziyarette koşan Dilipak: “Ak Parti Çağlayancerit ilçe başkanı dostum Veli Çetinkaya , İsmail Sarıçerci, Helete’den Mahmut abi ve teşkilattan arkadaşlar ile Çağlayancerit problemleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Çağlayancerit yolunun  yapılması gerekliliği konusunda fikir birliğine vardık. Bu yolun yapılması için meclise gidelim ya da gitmeyelim takipçisi olacağımıza söz verdik.”dedi.

BELEDİYE BAŞKANI KIZILSEKİ’YE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Çağlayancerit ziyaretleri kapsamında ilk olarak geçtiğimiz günlerde Ameliyat olan Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki’yi ziyaret eden Dilipak: “Sayın başkanımıza çok geçmiş olsun” diyerek en kısa zamanda şifa bulması dileklerini iletti. Başkan Kızılseki ise Milletvekilliği aday adaylığı sürecinde kendisine başarılar diledi.

“TÜM MAHALLELERİ DOLAŞACAĞIZ”

Seçim çalışmaları kapsamında mahalleride unutmayan Mehmet Uğur Dilipak’ın son adresi Sakarya mahallesi oldu. Sakarya mahallesinde Karaahmetler kahvehane sohbetinde Muhtarlar , mahalle temsilcisileri ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Dilipak: “ İmkan ölçüsünde tüm mahalleleri dolaşacağız. Bütün hemşehrilerimizle hasbihal edeceğiz. Sorunları not alıp çözümü noktasında gayret gösterip çaba sarfedecegiz.”dedi.

Dilipak sözlerini şu şekilde tamamladı: “Sakarya mahallesi Karaahmetler kıraathanesinde muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla biraraya  geldik. Muhtarlarımızla mahallelerimiz hakkında görüşmeler yaptık. Muhtarlar ve vatandaşımıza "Yeni Türkiye" söyleminin ne demek olduğunu, 2023 Türkiyesi'nin ne demek  olduğunu ve Akparti’nin neden 400 millet vekili ihtiyacının olduğunu anlattık.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol