Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR dizi MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK

Bu haber kez okundu.

DİAMON EROS KAHRAMANMARAŞLILARI BÜYÜLEDİ
 Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti'nin organizesi ile Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde seminer veren ve kitaplarını imzalayan İsa Altun ve Diamon Eros vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Uyuşturucu madde bağımlılığı üzerine kitap yazan ve seminerler veren İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru İsa Altun, Uyuşturucu ile tanışan çocukların çoğunluğu ya her söyledikleri aileleri tarafından hemen yerine getirilen çabuk doyuma ulaşmış çocukların oluşturduğunu söyleyerek,  ailelerin mutlaka çocuklarına "Seni seviyorum" demelerini istedi.

Uyuşturucu madde bağımlılığı alanındaki başarılı çalışmalarıyla tanınan polis memuru İsa Altun, daha önce görev yaptığı Kahramanmaraş'ta uyuşturucu eğitim semineri verdi. Gençlere uyuşturucu ve uyarıcı madde bağımlılığı konularında uyarıda bulunan Altun, , 2013 yılında tam 365 kişinin maalesef aşırı dozda uyuşturucudan öldüğünü söyledi. Çocukların her isteğinin yerine getirilmesinin yanlış olduğunu aktaran Altun , " Uyuşturucu ile tanışan çocukların çoğunluğu ya her söyledikleri aileleri tarafından hemen yerine getirilen çabuk doyuma ulaşmış çocuklardan, ya da aileleri tarafından aşırı despotlukla yönetilen çocuklardan oluşuyor. Buradan ailelere seslenmiyorum; lütfen çocukların başına okşayın ve onlara ne olursa olsun hangi şartlarda olursa olsun seni seviyorum deyin" dedi.


İsa Altun'dan sonra  sahneye çıkan Sosyolog, Kişisel Gelişim ve Bioenerji Uzmanı Diamon Eros 'Kimin hayatını yaşıyorsunuz' Ya da hayata bakış açınızda devrim yapın' konulu seminer verdi.

Eros, insanın başkalarının etkisinde kalması nedeniyle kendi hayatını yaşayamadığını ifade etti. "Toplum ne der, ailem ne der, eşim ne der, çocuğum ne der düşüncesiyle kendi arzularımızın dahi farkında olmuyoruz" diyen Eros, insanın düşünceleriyle bedenine etki etme gücüne sahip olduğunu belirtti.

Günlük hayatta kullandığımız kelimelerin bile  hayatımıza ve yaşantımıza etkisi olduğunu belirten Diamon Eros; " Günlük mecburi yapmanız gereken işlerin bazılarını yapmayın, günde gittiğiniz yolu değiştirin, yavaş yürüyün, nefesinizi kontrol edin, çevrenize bakın, gittiğiniz yere geç kalırım düşüncesinden vazgeçiniz, bunları günlük hayatınızda yaptığınız zaman vücut rahatlayacak, beyniniz yavaşlayacak, daha iyi düşüneceksiniz, ve odaklandığınız bir işin dışına çıkacaksınız ve daha başarılı olacaksınız" dedi.


Vücudumuzun her bölümünün bizim geçmişimiz ve geleceğimiz ile ilgili bilgi verdiğini söyleyen Eros sahneye çıkardığı bir misafir üzerinde gösteri yaptı. Bir başkasının hayatın yaşamadan ruhlarımızın özgür bırakılması gerektiğinin altını çizen Diamon Eros ünlü düşünür Jean-Jacques Rousseau'ya atıfta bulunarak "İnsanın özgürlüğü; istediği her şeyi yapabilmesinde değil, istemediği hiçbir şeyi yapmak zorunda olmamasındadır" dedi.

Seminer'den sonra Polis memuru İsa Altun ve Sosyolog, Kişisel Gelişim ve Bioenerji Uzmanı Diamon Eros, kitaplarını imzaladı.

Sosyolog, Kişisel Gelişim ve Bioenerji Uzmanı Diamon Eros, Kahramanmaraş'tan çok memnun kaldığını ve en kısa zamanda tekrar Kahramanmaraş'a gelip okuyucuları ile buluşmak istediğini söyledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol