Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye baskan

Bu haber kez okundu.

DEVLET VATANDAŞ KAYNAŞMASININ ÖRNEĞİ
 Onikişubat İlçesi Çamlık Mahallesinde bulunan Zeytinburnu Camii İmam hatibi İlhan Sarı, Kur’an Kursu öğreticisi Derya Us ile Mahalle Muhtarı Ömer Koca devlet erkânına yemekli bir program düzenleyerek mahallenin sorunlarını yerinde duyurdu.

Yaklaşık bin kişi Cami önündeki sokakta başta İlçe Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu, Onikişubat İlçe Belediye Başkanı Hanifi Mahçiçek, Onikişubat İlçe Müftüsü Abdullah Demir’in de aralarında bulunduğu protokol üyelerine Kuru fasulye, pilav, ayran ve tatlı ikramıyla Devlet- Vatandaş kaynaşmasının en güzel örneğini sergilemiş oldular.

Programda Kahramanmaraş Tıp Fakültesi öğrencisi Hafız Muhammed Emin’in okuduğu Kur’an tilavetinin ardından Duayı İlçe Müftüsü Abdullah Demir yaptı. Çamlık Mahalle Muhtarı Ömer Koca,  komşu Serintepe Mahallesi Muhtarı aynı zamanda Onikişubat İlçesi Muhtarlar birliği başkanı olan Ramazan Gürbak da Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Şube Müdürü M. Muzaffer Türk programda hazır bulundu ve mahallelerin sorunları hakkında yöneticileri bilgilendirmiş oldular.

Cami İmam Hatibi İlhan Sarı Cami cemaatinin ve mahalle halkının birlik beraberliği ve kaynaşması için böyle bir program düzenlediklerini söyledi.

MİSAFİRLERİ AĞIRLAMANIN MUTLULUĞU…

Zeytinburnu Camii Kız Kur’an Kursu öğreticisi Derya Us’ ta hep beraber olmak,  Cami ile Kur’an kursunun tanıtılması programında çok kıymetli misafirleri ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarının altını çizdi.

Kahramanmaraş Din Görevlileri ve Gönüllüleri Derneği başkanı Şevket Bozdoğan da yapılan kaynaşma programına vesile oldukları için görevlilere teşekkür etti.

Programa; Onikşubat İlçe Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Büyükşehir belediyesi Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Müzeffer Türk, Onikişubat Muhtarlar Birliği Başkanı Serintepe Mahallesi Muhtarı Ramazan Gürbak, Din Görevlileri Ve Gönüllüleri Dernek Başkanı Şevket Bozdoğan, Saçaklızade Mahalle Muhtarı Yalçın Gül, Tavşantepe Mahalle Muhtarı Ali Şerbetçi, Akçakoyunlu Mahalle Muhtarı Atilla Kebapcı, Köseli Mahalle Muhtarı Arif Demir ile Cami Cemaati, çevre camii din görevlileri ve kalabalık vatandaşlar katıldı.

Haber: Ahmet Güneçıkan

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol