Öne Çıkanlar YAPILAN YATIRIMLAR İŞVEREN VE İŞÇİNİN ALINTERİDİR YENİ BULVAR GELİYOR MUHASEBE HAFTASI KUTLANIYOR SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI KARADENİZ SAHİLLERİNDE KAZA YAPTI

Bu haber kez okundu.

DENİZKENT VE MANGALDA SUCUK
 Denizkent D blok sakinlerinin her ay bir evde bir araya gelerek, hem blokun ve sitenin sorunlarını konuşmak, hem günlük yorgunlukları ve stresleri bir kenara bırakmak,  hem de komşuluk ilişkilerini güçlendirmek adına çiğköfte akşamları düzenlenirken, kaynaşmanın ve birlikteliğin en güzel örneği bir başka şekilde yaşattılar, sitenin kameriyasında bu kez de mangalda sucuk keyfi yaptılar.

KUZU, KENDİ ELLERİYLE PİŞİRDİ

Ortamların ve blokun en şen-şakrak adamı, bir koltuğa birkaç karpuz birden sığdırmayı başaran Mehmet Kuzu mangalda sucuk pişirirken, blok sakinleri de afiyetle yediler.

Blok sakinleri eşleri ve çocukları ile mangalda sucuk yerken, yine farklarını, farkındalıklarını ortaya koymayı başardılar.

 “Komşuluk ilişkilerinin bittiği, en yakınlarının bile neredeyse birbirine selam vermekten imtina ettiği günümüzde, D blok yönetici ve sakinlerinin dayanışması, güç birliği, doğrusu örnek bir davranış!” diyen çevre sakinleri, bu davranışın örnek olmasını istediler.

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol