Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

DEMOKRARİK GELİŞİM PARTİSİ K.MARAŞ İL BAŞKANLIGI
 Bu ülkede temiz siyasete ihtiyaç duyulduğundan yurdumun güzel insanlarını adeta bunaltan yalan terörü,iftira terörü,silahlı terör örgütlerine DUR demek için,Milli iradeyi milli zorbalığa dönüştürüp halkı fişleyerek zümrelere ayıran mevcut iktidarın toplumda kırılmalara neden olabilecek ŞER POLİTİKALARINA ve HUKUKSUZLUKLARINA DUR demek için Demokrasinin tam işleyebilmesi adına partimizin adı “DEMOKRATİK”diye başlıyor.

Bilim ,Teknoloj ve  ileri demokrasi dediğimiz hızla gelişen Dünya devletleri ile yarışabilmek için yurt içerisinde; Altyapıda,sanayide,sağlıkta,sosyal adalette ve bireylerin kendilerini  ifade etme özgürlüğünde gelişmekte olduğumuz için “GELİŞİM” partisi diyoruz.

Parti bayrağımızın zeminindeki kırmızı renk, öncelikle milli bayrağımızın renginden alıyor.ortasında bulunan beyaz renkli açık el işareti ise; HUKUKSUZLUK yapanlara,İFTİRA atanlara,DİNİ siyasete alet edenlere,milli kaynaklarımızın yabancılara ve yandaş,candaşlara peşkeş çekilmesini,millet malının talan edilmesine” DUR “diyor.aynı zamanda elimizin açık olması ; Bu millete SELAM anlamında BARIŞ anlamında bizim alnımız açık,şeffaf, bu aziz Milletten gizleyecek bir şeyimizin olmadığının işaretidir.

şöyleki mevcut iktidarın;

Pkk ve diğer terör örgütlerinin doğuda işlemiş oldukları katliamlara,Mit’in tırlarına yapılan opresayonlarına,dört bakanın ve aralarında çocuklarınında olduğu yolsuzluk soruşturmasına,suriye tarafında meçhul olarak düşürülen savaş uçağımıza,soma ve diğer maden ocaklarında vefat eden işçi kardeşlerimiz ile afyondaki cephanelikte patlama sonucu şehit olan askerlerimizin haberlerinin basın ve yayın organlarında YASAKLANMASI kamu vicadanında şeffaflıkmıdır?

Cumhurun temsil edildiği makamda ve Basbakan ile diğer bakanlıklarda bazı basın yayın kuruluşlarına AKREDİTE uygulamak halkın doğru haber alma özgürlüğünün kısıtlanması ile Bu yayın yasağı getirtilmekle  Aziz Milletten hangi kirli hatalarınızı gizlemeye çalışıyorsunuz?

 Bu anlamda;

DEMOKRATİK GELİŞİM PARTİSİ’nin  Milli iradenin gerçek anlamda temsil edilmesini,milletten hiçbir şeyin gizlenemeyeceğinin garantisini veriyoruz..riya ile muhafazakar görünen AKP’nin 28 şubat post modern darbe döneminde yaşananlardan daha fazlasını yaşatmaya reva görenler,HUKUKSUZ yargılamalar,YEŞİL sermayeye PARALEL sermaye diye fişlemeler,işadamları,esnaflar ve kamuda çalışan Alnı secdeye değen  Anadolu insanlarını  dini yaşayışlarına göre fişlemeleri  Milli birlik ve beraberliğimize ” AÇILIM SÜRECİ “ denilerek darbe yapılmak sureti ile  kamuda GÜVENLİK AÇIGI oluşturulmuştur.6-7 ekimde 35 ilde MEYDANA GELEN KOBANİ  olayları açık bir delilidir.

DEMOKRATİK GELİŞİM PARTİSİ Sagcısıyla,solcusuyla,işçisiyle,memuruyla,köylüsüyle,çiftçisiyle,askeriyle,polisiyle,memletimizin zenginlikleri olan Sunnisiyle,Alevisiyle,toplumun manevi değerlerinin kaynağını oluşturan tüm cemaatleri ile diğer etnik kökenli kardeşlerimizle “ANAYASA KARŞISINDA BİREYLERİN EŞİTLİK İLKESİNİ” benimseyen,toplumu kucaklayan bir TÜRKİYEDEKİ İNSANLARIN  TAMAMINI KAPSAYAN  siyasi vizyon ile oluşan bir partidir.

DEMOKRATİK GELİŞİM PARTİSİ Kurucular kurulu üyesi ve K.Maraş il başkanı olarak ORTAK KAYGIMIZ VE PAYDAMIZ VATAN OLAN ülkemize ve Alicenap bu Millete kim hizmet etmek istiyorsa Tüm Kahramanmaraş’lı hemşehrilerimize kapımız 7/24 açıktır.

Bu oluşumda görev almak isteyen CESUR insanlarımızı bu kutsi davada birleşmelerini öneriyorum. DEMOKRATİK GELİŞİM PARTİSİ’nin kamuoyu huzurunda vatana ve millete hayırlı olmasını diler saygılarımı sunarım.

ALLAH VATANIMIZA VE MİLLETİMİZE ZEVAL VERMESİN..

DEMOKRATİK GELİŞİM PARTİSİ KURUCULAR KURULU ÜYESİ

 K.MARAŞ İL BAŞKANI AHMET BİLGİLİ

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol