Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ SAHADA ÇALIŞIYORUZ! Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

DEMİRCİ; ÖNCE GÜVENİ TESİS ETTİK
 Özgür Haber Gazetesi sahibesi Neşe Yıldızhan yanında, Sağlık-Sen yönetim kurulu üyeleri; Mehmet Yıldız ve Mehmet Mercimek ile gazeteci-yazar Gamze Gökçek’in de hazır bulunduğu kahvaltılı buluşmada, Sağlık-Sen’in geldiği nokta ve ilerleyen günlerde yapılacak olan genel kuruluna ilişkin bir çok mesele masaya yatırılırken, Başkan Bünyamin Mutlu Demirci, kentte 5.297 sağlık çalışanının mevcudiyeti bilinirken, 15 Mayıs itibariyle üye sayılarının 4.200 olduğunu söyledi.

Başkanlığını Adem Demir’in yaptığı Türk Sağlık-Sen’in üye sayısı ise 936…

Başkan B.Mutlu Demirci, 3,5 yıl önce sendikayı devraldıklarında üye sayısının 1.850 olduğunu, bugün itibariyle bu rakamın 4.200’e çıktığını belirtirken, sendikanın önceki dönemlerde etkin bir yapısının bulunmadığından da söz ederek, “Sendikamız gerek siyasi,  gerek bürokrasi çevresinde hatırı sayılır bir sendika haline geldi. Bu başarıyı, çalışma arkadaşlarımıza borçluyuz. Her başarı bir ekip işidir. Üyelerimizin bize olan tercih ve teveccühü bu yüzden. Üye ilgi istiyor, sorunlarına çözüm bekliyor. Biz önce güveni tesis ettik, hizmet zaten arkasından geldi” dedi.


BAŞBAKAN MÜJDEYİ VERDİ

Sohbet sırasında söz döndü dolaştı sendikanın edindiği haklara geldi. Demirci, Başbakan R.Tayyip Erdoğan’ın sağlık çalışanlarına destek verdiğinin ide altını çizdi, hemşireler günü,  ebeler haftası ve anneler gününe katıldığında, üç müjdeyi birden verdiğini belirterek, bunların; sağlık çalışanlarına yıpranma payı, lisans tamamlama ve kurumlara kreş olduğunu ifade ettikten sonra, Ekim ayı sonlarına doğru yapılacak olan Sağlık-Sen genel kuruluna ilişkin de şunları söyledi; “Seçimler demokrasinin olmazsa olmazı. Herkesin de aday olma hakkı var. ki bu demokratik bir hak. Birkaç arkadaşımızın aday olacağına ilişkin duyumlar alıyorum, ancak resmiyet kazanmış bir isim yok henüz. Söylenti var, görüntü yok!” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol