Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

DEMİR DOĞRAMA ATÖLYESİNDEKİ PATLAMADA 3 İŞÇİ YARALANDI
 Konu ile ilgili olarak Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada: “17 Haziran Salı günü saat 10.23’te İtfaiye Komuta Merkezi’mize, Aksu Mahallesi,  Fatih Caddesi, 1 nolu demir doğrama atölyesinde patlama meydana geldiği ihbarı gelmesi üzerine, Merkez İtfaiye Grubumuz 8 dakika içinde olay yerine intikal ederek söndürme-soğutma ve kurtarma çalışmasına başladı.

Atölyede yakıt tankı yapılması sırasında gaz sıkışması sonucu meydana gelen ve bazı işyerlerinin camlarının kırıldığı patlamada 2’si ağır 3 İşçi yaralandı.

Necip Fazıl Şehir Hastanesi’ne kaldırılan ve hayati tehlikesi bulunan yaralılardan birinin Adana’ya sevk edildiği belirtildi” denilerek bilgi verildi.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı iş sağlığı-iş güvenliği uzmanlarımızın da incelemelerde bulunduğu atölyede, iş yeri sahibine işçi sağlığı ve iş güvenliği konularında uyarılarda bulunuldu.





Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol