banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

DEDEOĞLU; MADEN ŞEHİTLERİ İÇİN “ANIT MEZAR” YAPILMASINI İSTEDİ
 MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, TBMM’de söz alarak, Soma’da meydana gelen maden kazasına değindi. Hayatını kaybeden 301 madencimize baş sağlığı ve yakınlarına sabır dileyen MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Kahramanmaraş’ta meydana gelen maden kazalasına işaret etti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’e seslenen MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Soma maden ocaklarımızdaki görev şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.  Yine, Parlamentoda Ağabeyimiz, İstanbul Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu'na da ayrıca Allah'tan rahmet diliyorum, nur içinde yatsın.

Soma maden ocaklarında bu şehitlerimizle beraber Türkiye'nin birçok maden ocağında da şehitlerimiz oldu. Yine bundan dört beş yıl önce Kahramanmaraş Afşin-Elbistan Termik Santrallerimizde de göçük altında kalan ve şu anda da hâlâ göçük altında bulunan 9 tane görev şehidimiz maalesef toprak altında durmaktadır.

İki bakanımız da burada, 2'sinden de Kahramanmaraşlılar olarak istirhamımız şudur: Dört beş yıl üstünden geçmesine rağmen göçük altındaki bu görev şehitlerimizi çıkartamıyoruz; o anlaşıldı. "Hiç olmazsa, Kahramanmaraşlılar olarak, bunlara bir anıt mezar yaptıralım."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol