banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

DAİRE BAŞKANI HARUN BUZ’A YENİ BİR GÖREV DAHA
 Büyükşehir Belediyesinin Başarılı Daire Başkanı Etüd ve Projeler Dairesi Başkanı Harun Buz’a, geçtiğimiz hafta Genel Sekreter Yardımcılığı görevi de verildi.

Gazeteci Mehmet Fiskeci ve Neşe Yıldızhan’ın hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğu Daire Başkanı Buz, aldığı görevi layıkı ile yerine getireceğini, sorumluluklarının farkında olduğunu söyledi ve ekledi: “Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’la birlikte gecemizi gündüzümüze katarak daha yaşanası bir Kahramanmaraş inşaa etmeye çalışıyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Daire Başkanı Buz, basının da önemine değinerek: “Özellikle Kahramanmaraş basınımız çok fedakar bir şekilde görevlerini ifa ediyorlar. Şehrimizin gelişmesinde gerek haber gerekse de köşe yazılarıtyla büyük katkı sağlıyorlar” diye konuştu.

HARUN BUZ KİMDİR?

1975 yılında Kahramanmaraş’ta doğdu. İlk ve ortaokul tahsilinden sonra; 1993 yılında Kahramanmaraş Teknik Lisesinden Okul Birincisi olarak mezun oldu. Aynı yıl Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik - Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünü kazandı. 1998 yılında bu bölümden İnşaat Mühendisi unvanı ile mezun oldu.

Vatani görevini 1998-1999 tarihleri arasında Çanakkale Boğaz Komutanlığında 3.Deniz U/S Tabur Komutanlığında Karargah Servis Bölük Komutanı olarak tamamladı.

17 Ağustos Marmara depreminden sonra deprem üs merkezi olan Gölcük’te deprem yardım faaliyetleri ve mesleki faaliyetlerde birlik komutanı olarak görev yaptı.

1999-2001 yılları arasında çeşitli şantiyelerde saha mühendisi ve şantiye şefi olarak çalıştı.

2001-2002 yılları arasında Simaş Ltd. Şti Ankara - Türkiye; GauffIngenieure Nürnberg -Almanya iş ortaklığında Alt Yapı Mühendislik ve proje fizibilite çalışmalarında bulundu.

2002-2004 yıllarında Üst Yapı işlerinde Şantiye şefliği yaptı.

2004-2013 yılları arasında Kahramanmaraş belediyesi Etüd Proje Müdürlüğün de proje mühendisliği, yapım işleri ihale hazırlama, yapım işleri kontrol mühendisliği ile Etüd Proje Müdürlüğü görevlerinde bulundu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinde; Etüd Proje Şube Müdürü, Fen İşleri Dairesi Başkanı ve Etüd ve Projeler Dairesi Başkanı olarak görev yaptı.

Şu an Genel Sekreter Yardımcısı V. ve Etüd ve  Projeler Dairesi Başkanı Olarak görevini sürdürmekte olan Harun Buz evli ve 4 çocuk babasıdır.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol