Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

ÇOK KIYAK BİR DÜĞÜN OLDU!
 Hünkâr Düğün Salonundaki düğünde, İsmail Kıyak'ın yakışıklı oğlu Av. Harun Kıyak ile çiftçi Eshabil Baykuş'un güzel kızı mimar Merve hayatını birleştirdiler, evliliğe adım attılar.

Çiftlerin nikâhını Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Erkoç kıyar, nikah şahitliklerini ise Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ve Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici yaparken, genç çiftler dans ettiler, oyunlar oynadılar.



Evlilik cüzdanını, ailenin temelini oluşturan ve yuvayı yapacak olan dişi kuş diye tabir edilen gelin Merve'ye veren Başkan Erkoç, çiftlere mutluluklar diledi, hayırlı evlatlar dünyaya getirme temennisinde bulundu ve Cumhurbaşkanı R.Tayyip Erdoğan'ın üç çocuk tavsiyesini hatırlattı.


Siyasilerin akın ettiği düğüne katılanlar arasında ayrıca; AK Parti İl Başkanı Av. Metin Doğan ve yönetim kurulu üyeleri, Baro Başkanı Av.Vahit Bağcı, eski milletvekilleri Ali Sezal ve Dr.Cafer Tatlıbal, AK Parti kurucu il başkanı Av. Rifat Bülbül, Belediye eski Başkanı Mustafa Poyraz, Ilıca sakinleri, damadın avukat arkadaşları, belediye meclis üyeleri ile her iki ailenin yakınları ve akrabaları katıldı.

     







Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol