banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

ÇOCUKLARIMIZA LAYIK OLALIM
 TÜGİAD Başkanı Rahmi Çuhacı, bugün ve yarın 1 milyon 300 bin öğrencinin gireceği TEOG sınavlarına giren tüm çocuklarımıza başarılar diledi. TEOG sınavının hemen ardından gerçekleşecek olan 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı nedeniyle büyüklerimizin de önemli bir sınav vereceğine dikkat çeken Çuhacı, “İşçimizle, işverenimizle, siyasetçi ve bürokratlarımızla çocuklarımıza layık olmamız gerekiyor. Herkesi 1 Mayıs’ı adı gibi bayram olarak kutlamaya davet ediyorum” dedi.

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Başkanı Rahmi Çuhacı, TEOG sınavları ve 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesajında 8. sınıf öğrencileri ve velilerinin 29-30 Nisan tarihlerinde TEOG sınavları nedeniyle büyük bir heyecan yaşadığına dikkat çeken Çuhacı; “Tüm öğrenci arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz. Her birinin yapabileceğinin en iyisini yapmasını ve ülkemizin geleceğine katkı sağlamasını diliyoruz. Anne ve babalar da bu sınavın tek başına bir anlam ifade etmediğini unutmayarak; sonuç her ne olursa olsun çocuklarına desteğe devam etsinler.” dedi.

1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı öncesi ülkemizde her zamanki tartışmaların yaşandığına dikkat çeken Çuhacı şunları söyledi:

“Bizler genç girişimciler ve işadamları olarak işçi kardeşlerimizle bir bütünün parçalarıyız. Ne biz olmadan onlar ne de onlar olmadan bizler bir anlam ifade etmiyoruz. Ancak unutmamız gerekiyor ki bu birlikteliğin bir anlam ifade edebilmesi için huzurlu ve müreffeh bir Türkiye zorunludur. Ülkemizin huzurunun bozulmaması için herkesten üzerine düşeni yapmasını ve bu 1 Mayıs öncesini de gerginlikten uzak, anlayışlı bir diyalog ile tamamlayarak 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramının adı gibi bir bayram havasında; şenliklerle, halaylar ve horonlarla kutlanmasını diliyoruz. Ülkemize yakışan budur. Ne güvenlik güçlerine saldıran göstericiler ne de işçi kardeşlerimize karşı güç kullanan kolluk kuvveti resimleri görmek istiyoruz. Herkesten, bugün ve yarın sınava giren evlatlarımıza layık olmalarını bekliyoruz. Unutmayalım ki her ne yapıyorsak yapalım onların geleceği için yapıyoruz.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol