banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

ÇOCUKLARA BAYRAM OYUNCAKLARI
 Onikişubat Belediye Başkan Yardımcılarından; Dr. Ali Ünsal, Nihan Cilve Büyükdereli ve Fatih Yoğurt’un beraberinde getirdikleri oyuncaklar çocukları sevince boğarken, hediyeleri dağıtan Onikişubat Belediye Başkan Yardımcılarının ve Belediye Meclis Üyelerinin duyguları zirve yaptı, oyuncaklar çocuklar arasında bayram sevinci yaşattı.

Geçtiğimiz yıl Eylül ayında eğitim-öğretime açılan, öğleye kadar ortaokul, öğleden sonra ilkokul olarak eğitim veren Şehitler Okulu öğrencileri için seferber olan belediye başkan yardımcıları ve Onikişubat belediye meclis üyeleri Tülay Canlı ve Yasemin Ayranpınar, çocukların sevincine ortak oldukları için mutlu olduklarını söylediler.

Okulun kurucu müdürü Mesut Aydın, hediye-oyuncak dağıtımı nedeniyle  okullarını tercih ettikleri için Onikişubat Belediyesine teşekkür etti, “Öğrencilerimizin çoğu fabrika işçisi çocukları. Oyuncak gördükleri yok. Çok isabetli bir karar verdiniz. Okulumuz daha yeni, kaldı ki öğrencilerimiz daha önce Pirireis’e gidiyorlardı ve zorlanıyorlardı. Şimdi rahatladılar” dedi.


ÇOCUKLARIN SEVİNCİ GÖRÜLMEYE DEĞERDİ

İlkokul bölümünde 320, Ortaokul bölümünde ise 287 öğrencinin bulunduğu 24 derslikli okulda çocuklara oyuncakları elleri ile dağıtan Başkan Yardımcıları; Büyükdereli, Dr.Ünsal ve Yoğurt, bu mutluluğu çocuklarla birlikte paylaşırken, kurucu okul müdürü şehitler anısına özel bir oda tefriş ettiklerini, her şeyin hazır hale geldiğini belirtirken, Ortaokul müdürü Mahmut Yıldırım ise okul ve öğrencileri hakkında bilgiler verdi.

Oyuncak dağıtımı sonrası, çocuklarla birlikte bir de hatıra resmi çekildi.














Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol