Öne Çıkanlar YAPILAN YATIRIMLAR İŞVEREN VE İŞÇİNİN ALINTERİDİR YENİ BULVAR GELİYOR MUHASEBE HAFTASI KUTLANIYOR SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI KARADENİZ SAHİLLERİNDE KAZA YAPTI

Bu haber kez okundu.

ÇOCUKLAR HAVUZLARI ÇOK SEVDİ

    Büyükşehir Belediyesi’nin “Havuzları Çocukların Ayağına Götürüyoruz"  projesi kapsamında Temmuz ayı içerisinde hizmete giren portatif havuzlar, bu yaz Kahramanmaraşlı çocukların en çok ilgisini çeken mekânlar oldu. 11 ayrı ilçede kurulan portatif havuzlarda 6-13 yaş grubuna yönelik yüzme eğitimleri veriliyor.

 

PORTATİF HAVUZLARDA YAZ EĞLENCESİ SONA ERİYOR

 

    Haftanın 6 günü, ikişer saat, gruplar halinde yüzme eğitimlerine katılan çocuklara öncelikle kültür-fizik hareketleri yaptırılıyor. Veliler için de, izleme ve dinlenme imkânı bulunan alanda, şişme oyun parkı, trambolin, su topu kalesi, masa tenisi, müzik sistemi de bulunuyor. Uzman eğitmenler kontrolünde, ilk deneyimlerinde suya ürkerek giren çocuklar, kısa süre içinde kulaç atmasını, ayak çırpmasını, korkmadan yüzmesini öğreniyor.

   6 Eylül’de sona erecek portatif yüzme havuzu projesi için Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a teşekkür eden veliler, “Çocuklarımıza ücretsiz yüzme eğitimi verildi. Ortamı çok beğendik. Yaz sıcaklarında denize gitme imkânı bulamadık ama çocuklarımız burada hem eğlendi, hem de yüzme öğrendi. Çocuklarımız gelecek yazı iple çekiyor” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol