Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN dizi HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

ÇİMKO ÇİMENTO VE BETON’A KÜRESEL YÖNETİCİ
 Mühendislikten, araştırma geliştirmeye, teknik yöneticilikten danışmanlığa kadar çok geniş bir yelpazede çalışan Thomas, küresel çimento sektörü, bölgesel ve yerel pazar dinamikleri, büyüme ve genişleme fırsatlarıyla ilgili engin bilgi ve tecrübeye sahiptir

 

Uzun yıllar Dünya Bankası’ın özel sektör kolu olan Uluslararası Finans Kuruluşu’nda (IFC) çimento ve yapı malzemelerinden sorumlu üst düzey yöneticilik görevi üstlenen Thomas, on yıldan beri sektörün önemli oyuncularının bağımsız yönetim kurulu Üyesi olarak görev almıştır.

 

Çimko Çimento ve Beton Sanayi Ticaret A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanan George Thomas, görevine başladı.

 

ÇİMKO ÇİMENTO

 

Adıyaman Çimento Fabrikası’nın 1995 yılında özelleştirilmesiyle sektöre giren SANKO, 2007 yılı sonunda Narlı fabrikasını da devreye alarak büyümesini devam ettirmiştir.

 

Çimko Adıyaman ve Kahramanmaraş Narlı Çimento fabrikaları, Gaziantep ve Kilis Paketleme Tesisleri ve bölgedeki 17 beton santrali ile sektörde ve bölgede söz sahibi olmuştur. Çimko önümüzdeki dönemde “müşterisine daha da yakın olmak” anlayışıyla daha güçlü adımlarla yoluna devam edecektir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol