Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

ÇİLE TRAFİK, ÇİLEEEEEEEEEE!
 OTOPARK YOK.

İnsanlar araçlarını nereye park edecek, işte asıl sorun bu!

Mustafa Poyraz döneminde hayata geçirilmesi beklenen 4 katlı ve 1.200 araçlık otopark alanı, bomboş duruyor. Dere Pazarı içinde. Şimdilik araba sahipleri arabalarını buralara park ediyorlar.

Yazın toz toprak içindeydi. Şimdi mevsim kışa geliyor, yağmurlar başladı. Bu kez de park alanı çamur deryasına dönüştü. Bu açık park,  acilen otoparka dönüştürülmeli.



Kentin en ciddi,  en acil sorunu trafik ve sürücüleri rahatlatacak, trafik polisleri ve zabıta trafik ekipleri ile karşı karşıya getirmeyecek otopark.

ÜNİVERSİTE SOKAĞI TAM BİR REZALET

Özellikle, cafe’lerin yoğun olduğu, özel kurs merkezleri ve liselerin açılması ile birden bire trafik işkencesine maruz kalan Belediye arkasındaki üniversite sokağı dediğimiz cadde, tek şerit olmasına rağmen, bu kuralı ihlal eden yüzlerce araç geçiyor.



CEZA YAZAN YOK, DUR DİYEN YOK.

Bu sokakta her gün, her saat araçlar işkence çekiyor, sürücüler de lahavle… Sinir küpüne dönen sürücüler, bu sokaktan geçmemeye yemin ve tövbe etseler de, gidecek başka yer yok.

Acilen bu sokağa bir çeki düzen verilmeli.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol