Öne Çıkanlar ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

CHP’NİN İLÇE BAŞKANLARI BELLİ OLDU
 Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığında gerçekleştirilen basın toplantısında yeni ilçelerin başkan ve yönetimini açıklayan Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Esat Şengül 2014 Yerel Seçimlerin her iki ilçe başkanına başarılar diledi.

Dulkadiroğlu İlçesine Barış Antürk

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı Durkadiroğlu İlçesine Merkez İlçe Başkanı Barış Antürk’ü getirdi. Barış Antürk konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi. “Bizi bu göreve layık gören herkese teşekkür ediyorum. öncelikle belirtmek isterim ki Merkez ilçe başkanlığım döneminde görev aldığım arkadaşlarımla bu yolda devam etmekteyim. Yönetim kurulunda değişiklik söz konusu değil, 12 şubat ilçe başkanlığına getirilen Sayın Salman Savranlı hocamıza başarılar diliyorum çok değerli bir kadrosu var biz Dulkadiroğlu olarak kendisine elimizden gelen desteği vereceğiz. Kısaca önümüzdeki yerel seçimler var. Bu seçimler diğer seçimlerden daha farklı olacağını düşünüyorum, 11 yıldır Kahramanmaraş’a hiçbir şey kazandıramamış bir yönetim var  Ak Parti bu süreçte bir şey yapamadıysa bundan sonra bir şey yapabileceğine inanmıyorum. Biz bu süreçte elimizden geleni yapıp memleketimize faydalı işler yapacağımıza inanıyoruz.

12 Şubat İlçesine Salman Savranlı

Cumhuriyet Halk Partisi 12 Şubat İlçe Başkanı Salman Savranlı ise yaptığı açıklamada şunları dile getirdi. “Değerli Cumhuriyet Halk Partililer Ülkemiz Zor günler geçirmektedir. Bu konuda politikalar yürütebilecek söylemler yapabilecek Cumhuriyet Halk partisinin Genel Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri parti meclisi dâhilinde politikalar üretilir. İl ve İlçe başkanlıklarımız bu politikaları yerelde uygulamakla görevlidir. Kahramanmaraş’ın büyük şehir olmasının kapsamında şehrimiz merkez ilçeleri ikiye ayrılmış biri Dulkadiroğlu diğeri ise 12 Şubat ilçeleridir. İlçelerimize verilen bu isimler Tarihin derinliklerinden gelmektedir. Dulkadiroğlu beyliği Osmanlı Devletinin ve Memlüklü devletinin önemli noktası haline gelmiş ve Osmanlı sarayına gelinler vermiş bir şehir olarak Tarihin Tozlu sayfalarında yerini almıştır.

12 Şubat ise Dünya’da eşine rastlanmamış bir şekilde direnen bir halkın inancı sonrasında 12 Şubat 1920 Tarihinde kazınılan mücadeleden dolayı Kurtuluş Günümüz olarak Tarihte yerini almakta iken Büyük şehir olan Kahramanmaraş’ın iki ilçesinden birisi olmuştur.

Kentli olmak zor bir şeydir. Hele de artık büyük şehir olduk zorluklar daha da artacaktır ama kentli olmanın da kendine özgü bir yeri vardır bilirsiniz ki toplu taşıma aracıyla ilgili belli güzergahlar vardır her çağdaş vatandaş eğer kendi aracı yoksa toplu taşıma araçlarına biner. Kentli olmanın özelliğinin biriside yaşam standartlarının yüksek olması gerekir bunu da ancak sosyal demokrat belediyeciliği anlayışı içerisinde istenilen sonuca ulaşılır. Uygar ülkelerde kentlerin meydanı ile anılırlar bugün Taksim Meydanı gibi” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol