Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

CHP'DEN CUMHURİYET BALOSU
 Arsan Center'daki Cumhuriyet Balosu'na katılım ve ilgi fazla olurken, gece şehit askerlerimiz, Ermenek'teki maden ocağında hayatını kaybeden 18 madenci ile Ulu önder Mustafa Kemal'in hatırasına 1 dakikalık saygı duruşu ile başladı, bunu istiklal marşının okunması takip etti.

Balo'nun açılı konuşmasını yapan Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül, şehit askerler ve maden ocağındaki kazada yaşamını yitirenler anısına, bu yılki baloda canlı müzik olmayacağını duyurdu, geceye katılanların Cumhuriyet Sayramını kutladı.

SEÇMEN İRADESİ VE SANDIK 

Başkan Şengül, önümüzdeki yıl yapılacak olan genel seçimlere ilişkin olarak da, partisinin seçimlere hazır olduğunu kaydetti, eğitime önem verdiklerinin de altını çizerek, genel seçimler ve önseçimlere ilişkin bilgileri misafirlerle paylaştı, "Genel Seçimde, milletvekilli adaylığını düşünen arkadaşlarımız olabilir. Bu arkadaşlarımızın parti teşkilatı ile yardımlaşma içinde olmalarını tavsiye ediyorum. Bu seçimde, bizim için delege ve seçmen çok önemli. delege ve seçmen iradesinin sandığa yansıması için, birlik ve beraberliğe davet ediyorum hepinizi. Sevgili dostlar, seçim geldi çattı. Artık vakit sokağa çıkma devri, vakit sahada olma vakti, vakit sözden çok eyleme geçme vaktidir" dedi ve konukların bir kere daha Cumhuriyet bayramını kutladı. 

ÜNAL ATEŞ; TUTTUĞUNUZ ORUÇLAR HAYIRLI OLSUN!

İdrak etmekte olduğumuz Muharrem ayı sebebiyle, tutulan oruçların hayırlı ve makbul olması  dileğinde bulunan 30 Mart Mahalli seçimlerinin CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, inşaat mühendisi Ünal Ateş ise, önce Yüksekova'da şehit edilen askerlerimiz için başsağlığı diledi, Kobani'de  hayatını kaybeden vatandaşlar için de aynı dilekte bulundu, arkasından da Ermenek'te meydana gelen maden ocağı kazası ve faciasına ilişkin teknik rakamlar ve bilgileri misafirlerle paylaştı. Ateş, "Yaşadığımız şu günlerde, hakimiyeti bir tek elde toplama gayretleri var. Bu zincir kırılacak, kırılmalı. Bugün acılı bir 29 Ekim kutluyoruz. Bu iktidar, artık milletin yakasından düşmeli. Bunun için hepinize görevler düşüyor. Demokratik çözümler ve yollar var" dedi, Konya'daki maden ocağındaki ihmalden söz etti, Soma örneğini verdi, iş güvenliği yasasından ve maden ocaklarındaki iş güvenliklerinin yetersizliğinden bahsetti, uyarılarda bulundu.

TATAROĞLU, "KILIÇDAROĞLU'NUN SELAMINI GETİRDİM!"

29 Ekim Kutlamaları nedeniyle Kahramanmaraş'ta bulunan Parti meclis üyesi, Bahçeşehir Üniversitesi öğretim üyesi, 4 yabancı dil bilen Elfin Tataroğlu ise, misafirlerin bir kere daha cumhuriyet bayramını kutladı, arkasından da 'Sizlere Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun selamını getirdim" dedi, büyük alkış topladı.

Tataroğlu, "Bu anlam yüklü bayramı, sizlerin arasında, Kahramanmaraş'ta kutlamaktan büyük onur duydum" diye konuştu, sonra da AK parti iktidarını eleştiri bombardumanına tuttu.

Balo, CHP Kahramanmaraş İl Örgütünün hazırladığı slayt gösterisi sunumu ile sona erdi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol