banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

CHP’DE İKTİDAR COŞKUSU
 Aday tanıtım toplantılarında coşkuyla karşılanan CHP heyeti aynı zamanda ilçelerdeki seçim bürosu açılışını yaptı.

8 Haziranda CHP’yi Herkes Görecek

Aday tanıtım toplantısında konuşan 1. Sıra milletvekili adayı Kamil Dalkara, Türkiye’de şuanda CHP’nin konuşulduğunu belirterek; “ 8 Haziranda Türkiye’nin aydınlık yüzünü hep birlikte görmüş olacağız.” Dedi.

 22 Mart’ta Türkiye’de demokrasi şöleni yaşayarak ilimizde de Kahramanmaraş’ta yapılan ön seçimde siz değerli partililerimizin teveccühüyle bizleri üst sıraya koydunuz. 22 Mart Türkiye’nin halkın iradesinin sandığa yansıdığı gün olduğunun altını çizen Dalkara, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Bugün hiçbir partinin yapamadığını CHP yaptı. İşte bugün burada iktidarı konuşabiliyoruz. CHP’nin yürüyüşünü konuşabiliyoruz. Yıllardır özlemini duyduğumuz, yıllardır iktidar hasretini çektiğimiz günlere çok yaklaştık. Ülkenin bulunduğu durum içler acısı. Sosyal adaletin ve sosyal barışın ayaklar altına alındığı ekonomik çıkmazlar içinde çöp kovalarından ekmek toplayan çocuklarımız ve yoksul ailelerimiz, çiftçilerimiz, emeklilerimiz inanın içler acısı durumda. Bunu 22 Mart öncesi Kahramanmaraş’ın köylerin de ve ilçelerini gezdiğimiz de çok net görebildik. Her gittiğimiz evde isyan, figan ve bu partiye özellikle iktidar partisine olan öfkelerini dile getirdiler. Bu CHP’nin sadece onlara olan öfkesinden faydalanarak iktidar yolunu açan bir yol değildir. CHP sadece ve sadece bu toplumun refahı sağlayabilecek temel projelere imza atan bir parti olarak halkın karşısına çıkmıştır. Umut en önemli faktör. Eğer umudunuz yoksa yarına dair yaşamanın da bir anlamı yoktur. CHP bunların hepsini yapabilecek kadrolara ve bilgi birikimine sahiptir. Bugüne kadar hep sorarlardı CHP’nin hiçbir projesi yok sadece iktidarı eleştirir diyorlardı! Şimdi biz proje üretiyoruz! iktidar bizi eleştiriyor.  Demek ki doğru yoldayız. Demek ki Kahramanmaraş’ta bir kırılma yaşatacağız. Türkiye’de işsizliğin az olduğunu söylüyorlar. Bu büyük bir yalan büyük bir kandırmacadır.” Diye belirtti.

 

Yaşanabilir Bir Türkiye İçin Sizlere Söz Veriyoruz

CHP’yi iktidar yapmak için çalıştıklarını belirten il Başkanı Esat Şengül ise; “ Yaşanacak bir Türkiye için yaşanacak bir Türkiye’nin sözünü vermek için buradayız. Gelin oy verin gitsinler diyoruz. Yoksulu olmayan bir Türkiye için söz veriyoruz. Taşeron işçisi olmayan bir Türkiye için söz veriyoruz. Asgari ücret ile çalışan işçinin vergisi olmayacağı bir Türkiye için söz veriyoruz. Kredi borcu çaresizliği olmayan bir Türkiye için söz veriyoruz. Kira mahkumiyeti olmayan bir Türkiye için söz veriyoruz. Öğretmen ve öğrencinin sorunları olmayan bir Türkiye için söz veriyoruz. Emeklisinin derdi olmayan bir Türkiye için söz veriyoruz. Esnaf sorunları olmayan bir Türkiye için söz veriyoruz. Çiftçisinin sorunları olmayan bir Türkiye için söz veriyoruz.” Dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol