banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

Ç.CERİT DÖRT GÖZLE YOLUNU GÖZLÜYOR!
  

“Çağlayancerit’in yolu bizim namusumuzdur” diyen siyasilerden sonra, 30 Mart Mahalli Seçimleri ardından hem büyükşehirin, hem de Dulkadiroğlu belediyesinin hassasiyetle üzerinde durduğu Çağlayancerit yolu için çalışmalara başlandığı biliniyor.

30 Mart Mahalli seçimleri ile Belediye Başkanlık koltuğuna oturan veteriner Üzeyir Kızılseki’nin de önem verdiği, yolun ıslahı ve yeniden yapılması için elini taşın altına koyduğu bir gerçek iken, Çağlayancerit halkı Belediye Başkanları Kızılseki’ye çok inanıyor, güveniyor.

Teknik ve sosyal belediyecilik anlamında gösterdiği başarılar kadar, halkı ile iç-içe yaşamanın, toplumsal duyarlılıkları da özümseyen çalışma ve hizmetleri ile adını yazdıran Başkan Kızılseki, Kahramanmaraş-Çağlayancerit yolu için siyasilerin, yerel yönetimlerin ve bürokrasinin desteğini bekliyor, istiyor.

KIŞIN MERKEZ İLE İRTİBAT KESİLİYOR

Özellikle, yoğun geçen kış mevsimlerinde, ilçe ile merkez arasındaki ulaşım büyük sorun olurken, aciliyet kesbeden hadiseler karşısında çaresiz kaldıklarını söyleyen Çağlayancerit halkı, “Coğrafya olarak zor bir yerdeyiz. Merkeze olan uzaklık da buna eklendiğinde, yoğun kar yağdığında, neler çektiğimizi bir Allah bilir, bir de biz. Başkanımızın iyi niyetinden ve gayretinden kuşku duymuyoruz. Sorunların çözümü için gece gündüz demiyor. Lakin söz verildi ise, bu yolun acilen hayata geçmesi lazım!” derken, Büyükşehir Belediye Başkan Fatih Erkoç ve Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ın girişimlerinin bir an önce meyve vermesini sabırsızlıkla beklediklerinin altını çizdiler.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol