Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK dizi

Bu haber kez okundu.

CANLARI ALLAH KORUDU!
 Dün sabah saatlerinde  meydana gelen trafik kazasında 10 kişi yaralanırken, yaralılar tedavi için devlet hastanesine kaldırıldılar.

Cengiz Korkmaz yönetimindeki 46 P 8842 plakalı kamyonet, Mehmet Emin Arıkoğlu mahallesinde, Ali Temtek idaresindeki 27 Z 3118 plakalı otomobile, ardından yakıt almak için akaryakıt istasyonuna giren Nurettin Uysal  idaresindeki 27 DC 192 plakalı kamyonete çarptı.

Kazada sürücüler Cengiz Korkmaz,  Nurettin Uysal ve Ali Temtek ile araçlarda bulunan; Mustafa Culuk, Mehmet Culuk, Mikail Temtek, Murat Temtek, Sergen Büyükkara, Yusuf Alıç ve Mahmut Uysal yaralandılar.

Yaralılar 112 acil servis ekiplerince Pazarcık Devlet Hastanesinde tedavi altına alındılar.



Cengiz Korkmaz yönetimindeki 46 P 8842 plakalı kamyonet, Mehmet Emin Arıkoğlu Mahallesi'nde Ali Temtek idaresindeki 27 Z 3118 plakalı otomobile, ardından yakıt almak için petrol istasyonuna giren Nureddin Uysal idaresindeki 27 DC 192 plakalı kamyonete çarptı.

Kazada sürücüler Korkmaz, Uysal ve Temtek ile araçlarda bulunan Mustafa Culuk, Mehmet Culuk, Mikail Temtek, Murat Temtek, Sergen Büyükkara, Yusuf Alıç ve Mahmut Uysal yaralandı.

Yaralılar 112 Acil Servis ekiplerince Pazarcık Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Ağır yaralı olduğu öğrenilen Mustafa ve Mehmet Culuk, yapılan ilk müdahalenin ardından Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesine sevk edildi.
Haber:Kevser YILMAZ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol