Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI KUTLU OLSUN
 “Cami İslâm'ın özünde yer alan dayanışma ve uzlaşma ruhunun canlılık kazanmasına katkı sağlayan, birlik ve beraberliği sembolize eden bir kurumdur. Huzur ve maneviyat iklimi olan camiler, toplumun her kesiminden gelen insanları aynı safta omuz omuza, diz dize ve gönül gönüle Allah’ın huzurunda buluşturur. Peygamber Efendimiz : “Kişinin cemaat ile kıldığı namaz tek başına kıldığı namazdan 27 derece daha faziletlidirhttp://www.forumlord.org/images/smilies/nokta.gif”  buyurarak camilerin toplumsal dayanışma ve uzlaşma ruhuna katkısının önemini vurgulamıştır.Camilerimiz aynı zamanda bu yönüyle de önemli bir görevi yerine getiren sosyal kurumlardır.”diyen GÜVENÇ,camileri yaptırma ve yaşatma adına camileri cemaatsiz bırakmamanın önemine de değindi.

GÜVENÇ açıklamalarına şöyle devam etti; “Camilerimizi din görevlilerimizden bağımsız olarak ele almak mümkün değildir. Camilerin işlevini yerine getirmesi din görevlilerimizin özverili çalışmaları sayesinde gerçekleşmektedir. Din görevlilerimiz, hem Allah’ın evlerine hizmet etmenin şerefini hem de Peygamberlik mesleğinin varisleri olarak görevlerini yerine getirmenin onurunu taşıyorlar. Bu vesile ile Camiler ve Din Görevlileri Haftasını en içten dileklerimle tebrik ediyorum. Yüce Allah camilerimizi, camilerdekicemaatimizi ve dingörevlilerimizi eksik etmesin.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol