banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

CAMİ CEMAATİNE KUTLU DOĞUM PİLAVI
 Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Müftülüğüne bağlı Doğukent Camii tarafından Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Cuma namazına müteakip Kutlu Doğum pilavı dağıtıldı.

Yaklaşık olarak 5 bin kişiye dağıtılan etli pilavdan yemek için vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu.

Namaz çıkışı cami cemaati ve mahalle halkına yapılan pilav ikramına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Aynı zamanda hafta dolayısıyla Kızılay’a kan bağışında bulunuldu. Cami görevlileri, yaklaşık olarak 5 bin kişiye pilav ikram edildiğini açıkladı. Vatandaşlar, pilav ikramında bulunan hayırsever Akmansoy ailesine ve cami cemaatine teşekkür ve dua ederek duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Müftüsü Beyazıt Kanat, Doğukent camiinde yaklaşık 3 bin kişiye vaaz edip sonrasında pilav ikramının duasını da bizzat yaptı.


Cami İmam hatibi Fatih Balbaba ve Müezzin Zahit Özsağır’ın büyük bir özveri ile hazırlamış oldukları Kutlu doğum pilavını cemaate dağıttıkları gözlendi. Kutlu doğum bilgi yarışmasından sonra ilk olarak pilav dağıtımı da Doğukent camiinden start almış oldu.

Haber –Kamera: HACI ALİ GÜNEÇIKAN


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol