banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

ÇAKIROĞLULU VATANDAŞLAR KANDİLDE HELALLEŞTİ
 Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren Çakıroğlu Derneğinin geleneksel olarak düzenlediği kandil  programları devam ediyor. Mübarek gün ve gecelerdeTürkoğlu ilçesi Çakıroğlu Mahallesi  Camiinde yapılan programlar idrak ettiğimiz Regaip Kandilinde de devam etti. Program kapsamında Çakıroğlu Camii imam hatibi Lütfi Güneş'in vaaz ve kuran-ı kerim tilaveti ile başladı. Çakıroğlu Derneği üyelerince mahalle halkının geçmişleri için okunan hatimlerin duası ile devam etti. Program katılan vatandaşlara ikramlar yapıldı. 

Hep birlikte kılınan yatsı namazını müteakiben   programa katılan vatandaşlar birbirleriyle tek tek salavatlaşarak helalleştiler.  

Amacımız Birlik ve Beraberliği Devam Ettirmek

Programla ilgili olarak açıklama yapan Çakıroğlu Derneği Başkanı Muhammet Kamalak;"Çakıroğlu Mahallemiz her türlü acısını ve sevincini hep birlikte yaşamaktadır. Bizlerde büyüklerimizden gördüğümüz şekliyle birlik ve beraberliğimizi devam ettirebilmek amacıyla programlar düzenliyoruz. Bu programlar kapsamında mübarek  gün ve geceleri mahalle camimizde hep birlikte idrak ediyoruz. Mübarek Regaip Kandilini de burada vatandaşlarımızla idrak ettik. Program sonrasında talebimiz doğrultusunda imamımız ve büyüklerimizin uygun gördüğü helalleşmeyi gerçekleştirdik. Programa katılan ve destek veren herkese çok teşekkür ediyorum." dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol