banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

ÇAĞLAYANCERİT KAYMAKAMLIĞI, 13 KİŞİ İSTİHDAM EDECEK

Çağlayancerit İlçe Kaymakamlığı vefa Projesi kapsamın da  Çağlayancerit Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı’nda çalıştırılmak üzere  13 personel istihdam edecek. Alınacak personeller Temizlik personeli olarak görev yapacak. Kaymakamlığın  çıktığı ilana göre başvuruların 17 – 25 Mayıs 2021 tarihleri arasında alınacağını ve yapılacak kura sonucunda,  25 Mayıs 2021 tarihinde mülakat yapılacağı  belirtti. 7 aylık geçici olarak istihdam edilecek  personeller için ise  20-40 yaş aralığı.  Müracat edecek kişiler  Çağlayancerit İlçesi  Fatih Mahallesi  Atatürk Caddesi No: 97 Çağlayancerit adresine başvuracaklar.

  Çağlayancerit İlçe Kaymakamı Özgür İşçimen; “Yaşlılarımıza hürmet ömrümüze bereket diyerek yola çıktığımız vefa projesi kapsamında  13 kişi istihdam edilecek.  İlçemiz için Hayırlı uğurlu olsun.  Başvuru sonrası personel alımı kura yöntemi  ile olacak. Müracaat edecek  vatandaşlarımız  17-25 Mayıs 20201 tarihleri arasında müracaatlarını yapmalılar. İş imkanına kavuşacak olan vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Çağlayancerit ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın refahı için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol