banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

ÇABASAN’DA ÖDÜL VE EĞLENCE BİR ARADA
 Kahramanmaraş’ta bir ilk olarak birkaç yıl önce başlatılan işyerinde çalışan ailelerin çocuklarının yaptığı resimler için düzenlenen yarışma ve etkinlikler her yıl biraz daha kapsamı genişleyerek Çabasan şirketlerinde çalışanlar için sosyal bir anlam ifade etmeye başladı.

21 Eylül Cumartesi günü saat 11’de başlayan şenliğe; TBMM önceki Başkanvekili ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Sağlam, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Emniyet Müdürü Metin Aşık ve eşi, Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Meclis Başkanı ve KİPAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanefi Öksüz, AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Dr. Cafer Tatlıbal, AK Parti  Dulkadiroğlu ilçesi Belediye Başkan aday adayı ve AK Parti Merkez İlçe son Başkanı Necati Okay, AK Parti Kahramanmaraş eski milletvekili Ali Sezal, Kahramanmaraş Belediyesi eski Başkanı Hacı Ali Özal, KSÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Cengiz Dilber, Beyoğlu beldesi Belediye Başkanı Osman Okumuş, eski Karacasu belde Belediyesi Başkanı Süleyman Topçuoğlu, davetliler, Çabasan grubu çalışanları, eş ve çocukları ile Balcıoğlu’nun gazeteci dostları katıldı.

BİZ BÜYÜK BİR AİLENİN FERTLERİYİZ

Törende, törene katılan bütün insanları kurduğu güzel cümlelerle onure eden anlamlandıran Çabasan Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Balcıoğlu açılış konuşmasında herkese iltifat ederek, katılımcıların gönlünü aldı.

Balcığolu; “Bizim kardeş okulumuz var, bu okulumuza her ay bir bilgisayar alacağım, bunun dışında işletmemizde çalışan personellerimizin yüksek öğrenim gören bütün çocuklarına burs veriyoruz. Bu çocuklarımıza aynı zamanda Çabasan şirketlerinde iş garantisi de veriyoruz. Bizler bir büyük ailenin birer fertleri olarak hep birlikte ülkemizin kalkınması için emek verdiğimizi düşünüyoruz. Bu güzel etkinliğimizde bizleri onurlandıran bütün dostlara teşekkür ederim” diyerek sözlerini noktaladı.

Resim yarışmalarında dereceye giren çocuklara ödüller verilirken, işletme içinde de başarılı olan personellere çeşitli ödüller verildi.

Günün anlam ve önemine değinen Prof. Dr. Mehmet Sağlam, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ve diğer ödül vermek için kürsüye gelen katılımcılar görüşlerini dile getirdiler.

Yerel sanatçıların sahne aldığı ve çeşitli yarışmaların düzenlenerek ödüllerin dağıtıldığı geleneksel şenlikle ilgili açıklamalarda bulunan Balcıoğlu, Karacasu bölgesindeki fabrika bahçesinde gerçekleştirilen şenliğin, çalışanlar ile ailelerine moral ve motivasyon kazandırma amaçlı olduğunu söyledi.












Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol