banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

BÜYÜKŞEHİR’DEN TÜRKOĞLU’NDA İFTAR

 Türkoğlu 23 Nisan Parkı’nda gerçekleştirilen iftar yemeğinde Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Ak Parti Milletvekilleri Mehmet Uğur Dilipak, Mehmet İlker Çitil, Türkoğlu Kaymakamı Serdar Kartal, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ile Büyükşehir Belediyesi bürokratları ve Türkoğlu halkı katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Mobil Mutfak Tırında hazırlanan 2 bin kişilik iftar yemeğinin dağıtımını Başkan Erkoç ile milletvekili Dilipak ve Çitil birlikte yaptılar.

İftar sonrası bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Türkoğlu’nda bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek mübarek Ramazan ayının ilimize, ülkemize, coğrafyamıza ve Ümmed-i Muhammed’e hayırlar getirmesini, daha çok barış, mutluluk ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.

Başkan Erkoç,yaptığı konuşmada: “Büyükşehir Belediyesi olarak Türkoğlu’muzun çehresini değiştirmek için, Türkoğlu Belediye Başkanımızla, milletvekillerimizle birlikte elele vererek gayret etmekteyiz.

Türkoğlumuzun içerisinde alt yapı çalışmalarımız devam ediyor. Ara grup yollarını yapıyoruz. Yeşilyöre Grup yolu bitti ve Türkoğlu’na bağlandı. Diğer mahallelerimizin grup yollarını da en kısa sürede yapacağız.

Türkoğlu merkezini daha güzel bir hale getireceğiz. Türkoğlu’muza Aksu Nehrimizin gözünden kaynak suyu getireceğiz.

Türkoğlu’muzun daha müreffeh ve daha yaşanılabilir bir hale getirmek için çalışma ve gayretlerimiz devam ediyoruz” diye konuştu.

İftar öncesinde semazenlerin semah gösterileri davetlileri büyülerken, iftar sonrası Hacivat-Karagöz gölge oyunu ile çocuklar neşeli dakikalar geçirdiler.

İftar programı sonrası Başkan Erkoç ve beraberindekiler Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Türkoğlu Mesire Alanı’nı gezerek vatandaşlarla sohbet ettiler.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol