banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

BÜYÜKŞEHİRDEN REHABİLİTASYON MERKEZİ VE OYUNCAK ATÖLYESİ
 Kahramanmaraş’ta kalkınma Bakanlığı’nca uygulanan sosyal destek programı (SODES) kapsamında kabul edilen 15 proje için imza töreni düzenledi. Aralarında Büyükşehir Belediyesi’nin “Dezavantajlı Gruplara Yönelik Sosyal Rehabilitasyon Merkezi ve Maraş Oyuncakları Atölyesi”  projesinin de yer aldığı 15proje sahibi kurum ve kuruluşların temsilcileriyle birlikte finansman sözleşmeleri imzalandı.

Valilik Fikret Kiraz Toplantı Salonu’nda düzenlenen Sosyal Destek Programı (SODES) finansman sözleşmesi imza törenine Büyükşehir Belediyesini temsilen Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Ağır, Proje Koordinatörü İbrahim Latif Aslan katıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin yaklaşık 265 bin TL’lik “Dezavantajlı Gruplara Yönelik Sosyal Rehabilitasyon Merkezi ve Maraş Oyuncakları Atölyesi”  konulu SODES Projesini Vali Mustafa Hakan Güvençer ile Büyükşehir Belediyesini temsilen Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Ağır imzaladı.

Proje kapsamında atölye olarak; Sim-Sırma-Folklorik Kıyafetli Bez Bebek Yapımı Atölyesi, Müzik Atölyesi ve Ahşap İşleri Yöresel Oyuncak Yapım Atölyesi açılacak.

Kurs olarak ise Müzik Kursları, Güzel Sanatlar Kursları (El Sanatlar Kursu) ve Ahşap Oymacılığı Kursu düzenlenecek.

Yine bu proje kapsamında Sinema Gösterisi, Atölyelerde Üretilen Ürünlerin Sergilenmesi ve Kitap Okuma Etkinliği kültür sanat ve spor etkinliği olarak yer alacak.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol