banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

BÜYÜKŞEHİR: “YOLLARIMIZ AÇIK”
 Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) ekiplerin 7 gün 24 saat esasına göre çalıştığı belirtilen açıklamada kar yağışı olan bölgelerde kar temizleme ve yol açma çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Konu ile ilgili olarak AKOM’dan yapılan açıklamada: “İlçelerimizde kar yağışı olan bölgelerimizde kar temizleme çalışmalarımız devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Karayolları ve ilçe belediyeleri ekipleri ile koordineli olarak müdahale edilerek kapanan yollar açık hale getiriliyor.

Havaların soğuk olması münasebetiyle Kahramanmaraş il genelinde buzlanma tehlikesi olan yollarımızda tuzlama çalışmalarımız devam ediyor.

Olumsuz hava şartları nedeniyle olası bir afete maruz kalan vatandaşlarımızın AKOM 112 İhbar Hattı’nı aramaları halinde derhal müdahale edilmektedir” denilerek bilgi verildi.

 

 

Şu an itibari ile ilçelerde fazla bir kar yağışı olmadığı ve kar yağışı olan bölgelerde ise kapalı yol bulunmadığı belirtildi.

Ayrıca Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Trafik Yönetim Merkezi’nden yapılan açıklamada, Çağlayancerit, Göksun, Nurhak ve Afşin ilçe merkezlerinde kar olmasına rağmen yolların açık olduğu belirtildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol