Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK dizi

Bu haber kez okundu.

BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ 1 AYDA 572 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

 Müdahale edilen itfai olayların 535’inin yangın, 17’sinin trafik kazası, 5’inin boğulma, 13’ünün kurtarma, 2’sinin ise su baskını olduğu açıklandı. 535 yangının 455’inin bağ, bahçe, anız ve orman yangını olduğu belirtildi. Yangınların çıkış sebebinin yüzde 36’sının söndürülmemiş sigara izmariti olması dikkat çekici bir ayrıntı olarak göze çarptı. Çocukların ateşle oynaması sebebiyle çıkan yangınlar ise önemli bir pay (yüzde 25) oluşturdu.


Bir aylık zaman diliminde meydana gelen itfai olaylarda 6 vatandaşımız vefat etti, 25 vatandaşımız ise yaralandı.

İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nca yapılan açıklamada; Büyükşehir İtfaiyesi’nin il genelinde 29 grupla hizmet verdiği, saniyelerin büyük önem arz ettiği itfai olaylarda, müdahale süresinin il ve ilçe merkezlerinde ortalama 3,5 dakikaya düştüğü, kırsal mahallelerde ise erken müdahalede önemli mesafe katedildiği vurgulandı. Açıklamada ayrıca, itfaiyenin 7/24 her an vatandaşlarımızın yanında olduğu, ancak dikkatsizlik ve tedbirsizliğin can ve mal kayıplarını kaçınılmaz kıldığına dikkat çekildi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol