Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR İLGİNÇ İDDİA KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

BÜYÜKŞEHİR HALK EKMEK HER YERDE…


 Günlük ortalama 18.000 adet simit ve poğaça,15.000 ekmek üretimiyle Halk Ekmek sofraların vazgeçilmezi olmayı başardı. Halk Ekmek, şehrin muhtelif yerlerinde bulunan 47 adet Ekmek Satış Büfesi ile sabah 05:00 öğlen 13:00 saatleri arası ve 6 adet Nöbetçi Ekmek büfesiyle 13:00 – 21:00 saatleri arası satışlarıyla vatandaşlara her vakit hizmet sunuyor.

Hijyen, sağlık, kalite ve ucuzluğu bir arada buluşturan Halk Ekmek Fabrikası’nın birbirinden faydalı normal, tam buğday unlu, kepekli, çavdarlı, tuzsuz, peksimet ekmekleri sofralara sağlık taşıyor. Ayrıca simit, poğaça, galeta, ramazan pidesi ve susamlı çubuktan oluşan birbirinden değişik tat ve faydadaki çeşitleri ve Ramazan Ayında çıkardığı özel pide ile her gün Kahramanmaraşlıların sofralarında yerini alıyor.

 HALK EKMEĞİN BİR GÜNÜ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası günlük yapılan faaliyetlerle Kahramanmaraşlılara daha sağlıklı ve hijyen ekmek üretmek için çaba sarf ediyor.

İşletmenin ve üretimde kullanılan malzemelerin temizlik ve bakımları, İşletme içi-dışı, Halk Ekmek Satış büfeleri haşere kontrolü ve ilaçlamaları, Üretilen unlu mamullerin sevkiyat bölümünde sayılarak Halk Ekmek Satış büfelerine gönderilmesi, Halk Ekmek Satış Büfeleri ve Satış elemanlarının kontrolü her gün özen ve dikkatle yapılıyor.

Çeşit çeşit Halk Ekmek ürünleri, büyükşehir güvencesiyle Kahramanmaraşlıların sofralarını süsleyip, beslenme çantalarını doldururken vatandaşların vazgeçilmesi oluyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol