banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

BÜYÜKŞEHİR DÜNYA 3.’SÜ

 Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor kulüp yöneticileri, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürü Halil Bozdoğan, antrenörler, sporcular ile Ertuğrul Kahveci’nin ailesinin katıldığı karşılama töreni sonrası kısa bir açıklama yapan başarılı güreşçi Ertuğrul Kahveci: “Bosna-Hersek’te yapılan Dünya Yıldızlar Güreş Şampiyonası’nda bronz madalya alarak Dünya 3.’sü oldum. Çok sevinçliyim. Bundan sonraki hedefimde olimpiyat şampiyonluğu var. Daha sonraki şampiyonalarda da dereceler elde ederek Şanlı Türk Bayrağımızı dalgalandırmak istiyorum. Benim yetişmemde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Şampiyon güreşçinin başarısıyla ilgili olarak kısa bir açıklama yapan Gençlik ve Spor Şube Müdürü Halil Bozdoğan ise: “28-30 Ağustos 2015 tarihleri arasında Bosna-Hersek’in başkenti Saraybosna’da düzenlenen Dünya Yıldızlar Güreş Şampiyonası’nda Türk Milli Takımı’mız üç bronz madalya kandı. Bu üç madalyadan bir tanesini, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kulübü’müzün sporcusu olan Ertuğrul Kahveci aldı. 18 yıl aradan sonra Kahramanmaraş’tan Dünya üçüncüsü çıktı. Bu bizim için gelecek adına sevindirici bir başarı. Güreşçimizi tebrik ediyorum” diye konuştu. Karşılama töreninin ardından konvoy eşliğinde şehir turu yapıldı.


Ertuğrul Kahveci daha öncede 3-5 Temmuz 2015 tarihleri arası Sırbistan’da yapılan Yıldızlar Avrupa Şampiyonası’nda Milli forma ile ülkemizi temsil ederek 50 Kg da Avrupa Üçüncüsü olarak bronz madalya kazanmıştı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol