Öne Çıkanlar HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, TEKSTİL FABRİKASI YANGINI İÇİN SEFERBER OLDU
 Konu ile ilgili olarak İtfaiye Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre; ‘’4 Ocak 2017 tarihinde, saat 14.37’de, Kahramanmaraş-Gaziantep karayolunun 5. Kilometresinde bulunan bir fabrikada yangın çıkması üzerine, Merkez İtfaiye Grubu 4 dakika içinde olay yerine ulaşarak ilk müdahaleye başladı. Eş zamanlı olarak, Sütçü İmam, Şekerdere, Binevler, Tavşantepe, Barbaros, Kavlaklı ve Karacasu İtfaiye Gruplarından araç ve personel takviye edildi.

 

Makinaların olduğu bölümde başlayan ve saniyeler içinde fabrikanın her yerine yayılan alevlere üç taraftan ve çatıdan müdahale eden itfaiye erleri, yangını söndürmek için büyük gayret sarfettiler. KASKİ, Fen İşleri Dairesi ve Park Bahçe Müdürlüğü’nün araç ve personelinin de destek verdiği söndürme çalışmaları yaklaşık 2 saat sürdü.

 

Saat 16.30 itibarıyla tamamen söndürülen yangında soğutma çalışmaları ise halen devam ediyor.

Mucize eseri, herhangi bir can kaybı ve yaralanma olayının yaşanmadığı yangında ciddi oranda maddi hasar oluştu’’ denilerek bilgi verildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol