Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ENGELLİ ÖĞRENCİYİ SEVİNDİRDİ
 Engelliler Şube Müdürlüğüne akülü sandalye için başvuran öğrenciye, engelliler şube müdürlüğü komisyonu, öğrencinin açık ev adresine giderek gereken tespit çalışmasını yaptı. Akülü sandalye kullanması uygun olan raporda olmasının etkisiyle komisyon öğrencinin talebini değerlendirerek, en hızlı şekilde cevapladı.

Akülü sandalyesine kavuşan Furkan Kaplan,  Artık okuluma rahat bir şekilde gidip geleceğim. Tatil günlerimde de özgür bir şekilde dolaşacağım.  Akülü sandalyemi evime kadar göndererek beni onure eden mutluluğuma sebep olan, başta büyükşehir belediye başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’a ve engelliler şube müdürü ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum dedi. Anne Sultan Kaplan, akülü sandalye Furkan kadar bizlere de rahatlık getirdi. Akülü sandalyemizi gönderen Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ederim dedi.

Engelliler Şube Müdürü Mehmet Fatih Akşam, 31.01.2014 tarihinde cuma günü büyükşehir belediye binamızda Büyükşehir Belediye Başkanımız tarafından akülü ve manuel sandalyeleri, sahiplerine teslim edilmişti. Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç engelli vatandaşlarımızın akülü ve manuel sandalye teslimatlarına ulaşım sıkıntısı nedeniyle gelemeyen engelli bireylerin akülü ve manuel sandalyeleri ev adreslerine bırakılacağını bilgisini kamuoyuna belirtmişti. Başkanımızın talimatı doğrultusunda akülü sandalye ve manuel sandalyeleri adreslere teslim ediyoruz. İlk teslimatımızı Erkenez İlkokulu öğrencisi olan okula geliş gidişlerde sıkıntı yaşayan Furkan Kaplan kardeşimize yaptık. Okul açılmadan öğrenci olan kardeşimize ara tatili döneminde akülü sandalyesini teslim etmek bizleri de mutu etti dedi. Akülü sandalye teslimi yapan Engelliler şube müdürlüğü çalışanları, Kaplan ailesine, oyuncak ve hediyeler takdim etti. 


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol