banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

BÜYÜKKIZILCIKLILAR DA ARFİN SINIRINA ÇIKARMA YAPTI
 

“İstikamet Kızılelma, Zeytin Dalı Onurumuzdur” diyerek Göksun Büyükkızılcık Mahallesi’nden yola çıkan Büyükkızılcık Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği, Hassa ve Reyhanlı’daki askeri birlikleri ziyaret etti. Afrin’de devam eden harekata destek vermek ve askerlere moral vermek için 17 araçlık konvoyla yola çıkan 150 kişilik grup, sınıra giderek Hassa ve Reyhanlı’daki birlikleri ziyaret etti.

Ziyarette, dualar eşliğinde kurbanlar kesildi, çamaşır, kuru üzüm ve fındıktan oluşan hediyeler verildi.

Büyükkızılcık Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Aslan Şişik, burada yaptığı açıklamada, her koşulda devletin ve askerimizin yanında olduklarını belirterek; “İçteki ve dıştaki düşmanlarımıza karşı her zaman devletimizin ve Kahraman Mehmetçiğimizin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Sütçü İmam’ın torunlarına da yakışan da budur. Bu anlamlı etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan, maddi manevi desteğini veren Büyükkızılcıklı hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Mehmetçiğimize desteğimiz her zaman devam edecek. Pazartesi günü Mehmetçik Vakfına nakit destekte bulunacağız. Allah, Türk Milleti’ni ve Türk Askeri’ni korusun.” dedi.

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol