Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

BÜYÜK ŞEHRE BÜYÜKŞEHİR ET LOKANTASI YAKIŞIR....
 Maliye arkasında bulunan ve daha önce Yenişehir Lokantası olarak hizmet sunan ve ardından bir süre boş kalan Kahramanmaraş’ın direksiz salonlarından olan bina, Mehmet Civciv tarafından kiralanarak yeniden dizayn edildi.

Yapılan çalışma ve tadilatların ardından ortaya güzel bir lokanta çıktı. Yeni lokantanın isim babalığını ise gazeteci Mustafa Nuri Şirin yaptı. “Büyük şehre Büyükşehir Et Lokantası yakışır” diyen Şirin’in önerisine işletmeci Civciv de sıcak baktı ve bu isim kondu. ‘Tavuk dönerden bıkan’ Kahramanmaraş halkı yeniden sulu yemeğe dönmeye başlarken, Büyükşehir Et Lokantası’nda 3 çeşit yemek self servis olarak sadece 5 liradan satışa sunuluyor.

Aynı zamanda ızgara çeşitleri ile de damak tadına hitap edilen lokantaya her geçen gün ilgi artıyor.

Damak lezzetlerinizin  buluştuğu yemeklerin dünyası Büyükşehir Et Lokantası’na Allah ‘Hayırlı etsin’ diyor ve hayırlı bol kazançlar diliyoruz. (Tel.: 0.344 221 14 14 – KAHRAMANMARAŞ) (HABER MERKEZİ)







Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol