banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

BÜTÜN ŞEHİR TARİHİN KAHRAMAN SAYFALARINA YÜRÜMÜŞTÜR
 Başkan Erkoç mesajında şu ifadelere yer verdi; “Bayrak olayı İstiklal mücadelemizin en önemli olaylarından bir tanesidir. O gün Kahramanmaraş halkı tüm dünyaya özgürlüğün ne demek olduğunu göstermiştir. Özgürlüğün hiçbir şeyle değişilmeyeceğini büyük bir iman ve cesaretle tüm dünyaya haykırmıştır. Kahramanmaraş halkı, ülkemiz işgal altındayken milli mücadele ateşini yakan, toprağını ve bayrağını savunmak için muhteşem bir direniş destanı yazan unutulmaz bir halktır. Kale’de bayrak olmayınca Cuma namazı kılmayacak kadar ince düşünen Maraşlı, Türk bayrağının mevcudiyeti için, gencinden yaşlısına, çocuğundan kadınına kadar mücadele etmiştir.

Bayrağın kaleden indiği gün, 28 Kasım 1919 Cuma günü bütün şehir tarihin kahraman sayfalarına yürümüştür. Rabbime hamdolsun ki bugün özgürce Cuma namazı kılıyoruz.

Bu ortamı bize sağlayan tüm istiklal kahramanlarımızın ruhu şad olsun. Biz de o kahraman ecdada layık olma gayretindeyiz. Cenabı Hak bugünlerimizi aratmasın. Allah, şehrimizin, ülkemizin, milletimizin özgürlük sevincini daim etsin.” 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol